Afera bh. političara i srbijanske pjevačice

Draška Stanivukovića prozivaju zbog Tanje Savić: 'Razočarao si nas izborom partnerke, brzo te izgustirala'

Showbizz 16.10.21, 13:20h

Draška Stanivukovića prozivaju zbog Tanje Savić: 'Razočarao si nas izborom partnerke, brzo te izgustirala'
Zbog ove afere gradonačelnik Banjaluke ostao je bez djevojke. Kristina Beronja, s kojom je Draško bio u vezi, otpratila ga je na Instagramu, a on i dalje prati Tanju Savić na toj društvenoj mreži. Pjevačica se prekjuče oglasila i rekla da neće da demantuje da je bila u vezi sa Stanivukovićem

 

Draško Stanivuković trpi ozbiljne kritike zbog navodne tajne veze s Tanjom Savić, piše Kurir.

 

Gradonačelniku Banjaluke na društvenim mrežama, gdje je veoma aktivan i objavljuje sadržaj svakodnevno, pratioci ostavljaju poruke u kojima ga osuđuju i kritikuju zbog odnosa s pjevačicom.

 

- Zaista si nas razočarao odabirom partnerke! Ali brzo te je izgustirala. Ovo je neviđeni blam za jednog političara da se spanđa sa onom. Šta, kao, nemaš sreće u ljubavi pa skidaš čini s Tanjom? Veliko razočaranje - jedna je od poruka.

 

Ima i onih koji smatraju da je mogao bolje da odabere:

 

- Koja crna tvoja politika, idi juri pjevaljke. Od svih sa estrade da smuvaš Tanju Savić. Ša je s glavom? - piše na njegovom Instagramu.

 

Podsjetimo, sve je počelo kad je voditeljka Jovana Jeremić u emisiji "Paparaco lov" iznijela detalje navodne afere pjevačice i političara, ali je prećutala njegovo ime.

 

- Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je? - uz osmijeh je otkrila Jovana.

 

Snimak kao dokaz

 

Veza Tanje Savić i gradonačelnika Banjaluke je navodno bila tajna jer je on u to vrijeme imao djevojku. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja nakon teškog perioda koji je pjevačica imala sa suprugom Dušanom Jovančevićem tokom borbe za starateljstvo nad njihovom djecom. Internetom kruži snimak koji dokazuje da se Savić i ovaj političar itekako dobro poznaju. Na pjevačicinom zvaničnom YouTube kanalu nalazi se video u kom se vidi kako ona poziva Stanivukovića da izađe s njom na binu.

 

- Hoćeš li da gostuješ u mom spotu? - upitala ga je, na šta se on osmjehnuo i naručio pjesmu "Poludela".

 

Kristina ostavila Draška

 

Zbog ove afere gradonačelnik Banjaluke ostao je bez djevojke. Kristina Beronja, s kojom je Draško bio u vezi, otpratila ga je na Instagramu, a on i dalje prati Tanju Savić na toj društvenoj mreži. Pjevačica se prekjuče oglasila i rekla da neće da demantuje da je bila u vezi sa Stanivukovićem i naglasila da ne priča o svom privatnom životu.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI