'MALO' JE PRETJERALA

Šta je sve Angelina Jolie 'branila' Bradu Pittu dok su bili u braku: Popularnog glumca držala na vrlo kratkoj uzici...

Showbizz 13.10.21, 08:46h

Šta je sve Angelina Jolie 'branila' Bradu Pittu dok su bili u braku: Popularnog glumca držala na vrlo kratkoj uzici...
Navodno je Bradu ograničavala i broj uloga u filmovima u kojima su mu partnerice trebale biti neke od najljepših žena na svijetu

 

 

 

Jedna od najljepših žena i glumica svijeta nije se mogla riješiti nekih 'demona' i popularnog je glumca držala na vrlo kratkoj uzici. Donosimo pet rigoroznih pravila kojih se siroti glumac morao pridržavati.


1. Jennifer Aniston


Prije braka s Angelinom Jolie, Brad Pitt je bio oženjen glumicom Jennifer Aniston. Iako je Angelina zapravo preotela Brada od tadašnje supruge, na istu nikad nije prestala biti ljubomorna, pa mu je jednostavno zabranila ikakav kontakt s bivšom suprugom. Brad tijekom braka s Angelinom nije smio ni privatno ni poslovno komunicirati ni raditi s Jennifer.


2. Partijanje


Sudjelovanje na partyjima i tulumarenje sa slavnim kolegama nije jedna od stvari u kojoj je, za razliku od ostalih glumaca, Pitt mogao uživati. Angelini se nije sviđala ideja da on 'visi okolo' s drugim zvijezdama i ograničila mu je broj društvenih događanja na kojima je smio prisustvovati.


3. Prijatelji


Brad i Jennifer imali su mnoštvo prijatelja parova s kojima su se družili. Brad je bio poznat u Hollywoodu kao vrlo popularan prijatelj koji se volio družiti, no Angelina nije bila ljubiteljica toga. Prema nekim izvorima, nije uživala niti provoditi vrijeme s Bradovim prijateljima niti se družiti s njihovim ženama. Tako je, npr., Bradov nekoć najbolji prijatelj George Clooney saznao o Bradovom razvodu od novinara.


4. Putovanja


Jedna od prednosti slavnih je što mogu otići na odmor i posjetiti egzotična mjesta skoro kada god to požele. No, Bradu i Angelini putovanje je bilo više od hobija. Brad je pokušao da njihova djeca probavaju tradicionalno školovanje i upišu se u normalnu školu, no Angelina je inzistirala da stalno svi budu „spakirani“ i angažirala tone tutora koji bi na bilo kojem mjestu na svijetu educirali njihovu djecu. Oni su bili obitelj koja je vječno na putu i, kako bi ostao s Angie i djecom, Brad nije imao izbora nego prihvatiti taj nomadski stil života.


5. Ljubomora


"Ako je netko jednom nekog prevario, prevarit će i vas" bila je vječna mora koja je stalno mučila popularnu glumicu. Kao glumac, Brad Pitt je oduvijek radio s prekrasnim glumicama. Kako Angelina najbolje zna da se kemija iza kamere može brzo roditi, navodno je Bradu ograničavala i broj uloga u filmovima u kojima su mu partnerice trebale biti neke od najljepših žena na svijetu, piše RTL.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI