Kako kćerka predsjednika SDA odgovara na prozivke

Jasmina Izetbegović branila oca Bakira na Instagramu: 'Blokirat ću te, majmune... Vrati Bubi glavu'

Mediji 12.10.21, 17:53h

Jasmina Izetbegović branila oca Bakira na Instagramu: 'Blokirat ću te, majmune... Vrati Bubi glavu'
'Kratko objasnite majmunu da majmun i blok. Ja ovako jednom godišnje proberem sretnog dobitnika', napisala je, između ostalog, Jasmina Izetbegović

 

Kćerka lidera Stranke demokratske akcije (SDA) Bakira Izetbegovića i direktorice Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu Sebije Izetbegović, Jasmina, redovno ulazi u sukobe sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, piše Raport.

 

Naime, Jasmina Izetbegović je na Instagramu podijelila poruku koju je dobila od svog pratioca, koji prema svemu sudeći, i nije bio neko ko podržava Jasminu.

 

jasmina-izetbegovic-instagram

 

“Da je Bog dao tvom ocu Bakiru bar tu smeđu boju da farba, a da ne bali u javnosti tako neškolovan. Svaka čast tebi, znam da ne može ništa za svoje roditelje, ali prije nego što ovakve gluposti pišeš razmisli ko si ti”, glasila je poruka koju je Jasmina dobila kao odgovor na njene postove na Instagamu.

 

Jasmina Izetbegović je jako brzo odgovorila.

 

“Naravno da ću te blokirati, majmune. Ovo nije rasprava. Kratko objasnite majmunu da majmun i blok. Ja ovako jednom godišnje proberem sretnog dobitnika, nemojte mi slati poruke, trebalo bi da imate pametnijeg posla od slanja poruka nepoznatim ljudima”, odgovorila je Jasmina Izetbegović.

 

(Raport.ba, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI