Afera koja trese Prijedor

SNSD tvrdi: Ljubavnica Dalibora Pavlovića prodala je telefon sa šokantnim fotografijama SDS-u, evo koliko je dobila

Front 12.10.21, 16:41h

SNSD tvrdi: Ljubavnica Dalibora Pavlovića prodala je telefon sa šokantnim fotografijama SDS-u, evo koliko je dobila
Imam informaciju da se predsjednica Gradskog odbora SDS-a Prijedor Maja Dragojević-Stojić pohvalila partijskom šefu Mirku Šaroviću da su njeni ljudi, uz njenu saglasnost i koordinaciju otkupili telefon od Ane Jež, rekao je Bursać

 


Nakon skandaloznih fotografija ostavku na mjesto gradonačelnika Prijedora podnio je Dalibor Pavlović. Međutim, situacija se ne smiruje.

 

Podsjetimo, u medijima su nedavno objavljene fotografije na kojima pije tablete i povraća.

 

Jedna od najnovijih informacija vezana za ovu aferu je od predsjednika Gradskog odbora SNSD-a Prijedora Saše Bursaća koji tvrdi da su članovi SDS-a “otkupili telefon od žene sa kojom je Dalibor Pavlović bio u vezi i na najgori mogući način zadrli u njegov privatni život”.

 

“Imam informaciju da se predsjednica Gradskog odbora SDS-a Prijedor Maja Dragojević-Stojić pohvalila partijskom šefu Mirku Šaroviću da su njeni ljudi, uz njenu saglasnost i koordinaciju otkupili telefon od Ane Jež, konkretno odbornik Predrag Starčević i da su preko svojih ljudi koji se tako nečasno i odgovorno ponašaju preko društvenih mreža iscenirali ovo i na najgori mogući način zadrli u privatni život Pavlovića”, rekao je Bursać.


Nezvanično se za navodnu prodaju snimaka pominje cifra od 50.000 eura.

 

On je naveo da je “Dalibor pogriješio, ali da nije zaslužio niko, pa ni on da bude razapet na ovakav način”.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI