U planu deset epizoda

Snimat će se 'Lude devedesete', nastavak 'Ludih sedamdesetih'

Mediji 09.10.21, 21:00h

Snimat će se 'Lude devedesete', nastavak 'Ludih sedamdesetih'
'Lude sedamdesete' bile su pokretač karijera mlade glumačke postave, koja je u Hollywoodu postigla drugačije stupnjeve uspjeha. Kutcher i Kunis postali su velike zvijezde, a danas su oženjeni

 

 

Serija 'Lude sedamdesete' je pratila živote prijatelja tinejdžera u fikcijskom gradu u Wisconsinu, a u njoj su glumili Topher Grace, Mila Kunis i Ashton Kutcher. Prikazivala se od 1998. do 2006. godine.

 

Novu seriju će nadgledati originalni producenti Bonnie Turner i Terry Turner, dok će glumiti stari članovi glumačke posade, Kurtwood Smith i Debra Jo Rupp.

 

'Lude devedesete' će se odvijati u Wisconsinu 1995. godine te prate Leiu, kćer Erica i Donne. Ona se zbližava s novom generacijom mladih ljudi iz Point Placea pod budnim očima bake Kitty i djeda Reda, a plan je da će biti deset epizoda.

 

'Lude sedamdesete' bile su pokretač karijera mlade glumačke postave, koja je u Hollywoodu postigla drugačije stupnjeve uspjeha. Kutcher (43) i Kunis (38) postali su velike zvijezde, a danas su oženjeni i imaju zajedno dvoje djece.

 

U seriji su također glumili Danny Masterson, Wilmer Valderrama i Lisa Robin Kelly. Masterson (45) trenutno čeka suđenje na temelju optužbi o silovanju u Los Angelesu.

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI