VIDEO/ Došlo vrijeme

Nova djevojka Petra Graše se kao mala pojavila u spotu Danijele Martinović, njegove dugogodišnje partnerice

Showbizz 09.10.21, 20:20h

Nova djevojka Petra Graše se kao mala pojavila u spotu Danijele Martinović, njegove dugogodišnje partnerice
Hana u spotu na televiziji gleda Danijelin nastup, a pjevačica se kasnije pojavljuje kraj nje te je odvodi iz prostorije. Pjesmu Došlo vrijeme je uglazbio Tonči Huljić, a tekst je napisala njegova supruga Vjekoslava

 

Petar Grašo početkom maja prekinuo je s Danijelom Martinović, a nedavno se doznalo da je u vezi s Hanom Huljić, kćeri Tončija Huljića. Pjevačeva bivša i sadašnja djevojka surađivale su prije 28 godina prilikom snimanja spota.

 

Naime, te 1993. godine Danijela je bila pjevačica grupe Magazin koja je tada objavila album naziva Došlo vrijeme. Tada trogodišnja Hana uz Danijelu se pojavila u spotu za istoimenu pjesmu.

 

Hana u spotu na televiziji gleda Danijelin nastup, a pjevačica se kasnije pojavljuje kraj nje te je odvodi iz prostorije. Pjesmu Došlo vrijeme je uglazbio Tonči Huljić, a tekst je napisala njegova supruga Vjekoslava.

 

 

Podsjećamo, Danijela i Petar prekinuli su nakon 24 godine veze. Pjevačeva romansa s Hanom navodno traje već neko vrijeme, a njihovu su vezu blagoslovili njezini roditelji.

 

Također, Hana Grašu prati na većini nastupa. Pjevač je nedavno objavio snimku najave za jedan koncert, a u naočalama se dalo uočiti da ga snima ženska osoba veoma slična Hani.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI