VIDEO/ NOVA SEZONA 'SUPERTALENTA'

Mlada Lucija iz BiH bacila žiri na koljena, Maja Šuput grcala u suzama: 'Ti si boginja glazbe'

Zabava 27.09.21, 12:33h

Mlada Lucija iz BiH bacila žiri na koljena, Maja Šuput grcala u suzama: 'Ti si boginja glazbe'
Lucija je za nastup dobila zeleno svjetlo od svih članova žirija i tako se plasirala dalje u natjecanje. Publika ju je zbog toga nagradila gromoglasnim pljeskom

 

 


Lucija Šarčević (17) iz Rame u Bosni i Hercegovini, oduševila je žiri u prvoj ovosezonskoj emisiji televizijskog showa 'Supertalent'.

 


Ova mlada glazbenica za svoj nastup odabrala je poznatu baladu 'Žute dunje' i oduševila žiri. Tijekom izvedbe uspjela je i rasplakati Maju Šuput, piše Večernji list.


- Jedan od najljepših nastupa otkad sam u žiriju - rekao joj je Janko Popović-Volarić.


- Dođeš, predstaviš se kao djevojčica, a onda dođeš druga ti gdje postaneš boginja glazbe. Tvoju glazbu i tvoje viđenje glazbe ne bih komentirala, toliko ga doživljavam velikim. Ostani iskrena, autentična i vjerna sebi - poručila joj je operna pjevačica Martina Tomčić koja Luciju nakon nastupa nije mogla prestati hvaliti.


- Ja sam se malo i rasplakala, malo sam se i raznježila. Ti si pravo malo savršenstvo, genijalna si bila - rekla je Maja Šuput.


Lucija je za nastup dobila zeleno svjetlo od svih članova žirija i tako se plasirala dalje u natjecanje. Publika ju je zbog toga nagradila gromoglasnim pljeskom.


U svom predstavljanju ova tinejdžerka je otkrila da se od malena bavi glazbom. Do sada je naučila svirati klavir, gitaru i ukulele, a pjeva i u crkvenom zboru.


- Nemam neku želju da postanem velika glazbena zvijezda - rekla je Lucija.


Osim publike u studiju, mlada glazbenica osvojila je i gledatelje pred malim ekranima. Pozitivne reakcije na račun njezine izvedbe preplavile su društvene mreže.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

BLIN
KOMENTARI