Pjevačica u novoj drami nakon pljačke bankomata

Romana se krije od roditelja zbog zaručnika? 'Žive od njenih para, poslije svake tezge završe na salašu'

Showbizz 19.09.21, 19:11h

Romana se krije od roditelja zbog zaručnika? 'Žive od njenih para, poslije svake tezge završe na salašu'
Romana je jako zaljubljena u Filipa, i čini se da se ta priča nikada neće završiti, kaže izvor blizak pjevačici za "Alo"

 

Romana Panić prošle godine odslužila je kaznu za saučesništvo u pljački bankomata u Australiji sa svojim vjerenikom Filipom Mrkajićem, sa kojim je i dalje u vezi. Međutim, toj ljubavi se, kako se navodi, protive njeni roditelji.

 

Kako je ispričao izvor blizak pevačici, Panićeva je odlučila da vezu s Mrkajićem krije jer to izuzetno smeta njenim roditeljima koji su zbog cijele situacije preživjeli veliki stres i bruku koju im je priredila, piše beogradski Alo.

 

- Romana je jako zaljubljena u Filipa, i čini se da se ta priča nikada neće završiti - započinje izvor blizak pjevačici za "Alo" i dodaje:

 

- Njeni roditelji su jako povrijeđeni nakon što su saznali da ona njega nije ostavila jer smatraju da joj je napravio previše problema u životu.

 

romana-panic

 

Pjevačicini roditelji navodno na sve načine pokušavaju da ubijede Romanu da ga napusti i pokuša da svoju karijeru vrati na noge. S druge strane, iako gazi petu deceniju života, Romana je navodno rastrzana između njihove zabrane i ljubavi koju osjeća prema njemu pa ih kao tinejdžerka laže.

 

- Ona se krije od svoje porodice, pokušava da zavara trag kako njima tako i medijima, jer se plaši reakcije svojih roditelja kada bi je vidjeli s njim. Međutim, do njih stalno dolaze informacije da su viđeni zajedno. Oni su jako bijesni zbog toga, te su odlučili da je rastave od njega - otkriva sagovornik i dodaje da roditelje najviše nervira to što njihova kćerka finansira čovjeka s kojim živi.
 

- Filip je po povratku u Srbiju ostao bez ičega, Romana je ta koja trenutno zarađuje i od tih para žive. Nedavno je počeo s njom da ide na njene nastupe, a poslije svake tezge obavezno završe u nekom hotelu, ili salašu, daleko od očiju javnosti - ispričao je izvor, i otkrio da se plaši za Romaninu budućnost:

 

- Nikome nije svejedno kada je ova situacija u pitanju, plašimo se da će ponovo da je uvuče u neki problem, niko ne zna šta se dešava s njom i u njenoj glavi, ona nikada nije bila takva, postala je tvrdoglava. Ne znam da li je ovo ljubav ili opsesija, ali nadajmo se da će ovo sve biti u redu i da se neće desiti zlo, jer to njeni roditelji ne bi preživjeli.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI