Pjevačica iznijela mučne detalje o životu s Popovićem

Reakcije na Severinin intervju: 'Ovo je strava i užas, neka si konačno progovorila'

Showbizz 16.09.21, 09:47h

Reakcije na Severinin intervju: 'Ovo je strava i užas, neka si konačno progovorila'
Intervju je izazvao veliku pažnju javnosti, a Severini su se na Instagramu javile brojne poznate i nepoznate osobe da joj pruže podršku

 


 

Severina Vučković dala je intervju Jeleni Jindri za portal h-alter.org i iznijela do sada nepoznate detalje o životu s Milanom Popovićem, ali i mukotrpnoj borbi za skrbništvo za sina Aleksandra. Severina je u intervjuu optužila Milana Popovića da je uz pomoć sudaca, djelatnika CZSS-a, Porfirija, liječnika i drugih moćnika godinama zagorčavao njen život, piše Index.hr.

 

Spominju se tu Gordana Buljan Flander, Milan Bandić, Ljubica Matijević Vrsaljko, Ratko Maček, Klemm Security, Gzim Redžepi, Slobodan Ljubičić Kikaš, Ivica Lovrić, Patrik Šegota, Romana Galić, Tea Golub i CZSS Maksimir.

 

Severina je u intervjuu Milana optužila da ju je tokom zajedničkog života psihički maltretirao, a tortura se nastavila u borbi za starateljstvo nad Aleksandrom. Pjevačica se u intervjuu ispričala supruzi i djeci Milana Lučića, čovjeka koji se s njom nalazi u videu koji je procurio u javnost 2004. godine.
 

Intervju je izazvao veliku pažnju javnosti, a Severini su se na Instagramu javile brojne poznate i nepoznate osobe da joj pruže podršku.

 

“Pročitala… velik dio sam i prije znala.. al’ neka si konačno progovorila… i neka se konačno isprave sve nepravde!!! Iako, vrijeme koje niste proveli zajedno, nažalost je nenadoknadivo…”, napisala joj je Suzy Josipović.

 

“Hrabra”, dodala je Sonja Dvornik.

 

“Čitam i ne vjerujem. Strava i užas”, napisala je Nevena Rendeli u komentaru.

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI