Pozitivna na Covid-19

Desilo se čudo: Marina Tucaković skinuta s respiratora, osjeća se dosta bolje

Showbizz 16.09.21, 09:23h

Desilo se čudo: Marina Tucaković skinuta s respiratora, osjeća se dosta bolje
Marinina bitka s kancerom dojke već dugo traje, a njen sin u prepisci na Twitteru otkrio je da je rak metastazirao na jetru, pluća, mozak i kosti. Uprkos svemu, Marina ne posustaje, a njenoj istrajnosti, pozitivnosti i nevjerovatnoj energiji kojima se lavovski bori protiv opake bolesti mnogi se dive

 

Nakon vijesti da se zdravstveno stanje najpoznatijeg srpskog tekstopisca Marine Tucaković dodatno pogoršalo - budući da je kovid pozitivna i da je iz privatne klinike prebačena u KBC Dragiša Mišović, gdje je bila priključena na respirator, stižu najnovije informacije o njenom zdravstvenom stanju.

 

Naime, Marina je sinoć navodno skinuta sa respiratora i osjeća se mnogo bolje, piše Kurir.

 

-  Marina je u toku večeri skinuta sa respiratora i osjeća se mnogo bolje. Ona je žena koja se nevjerovatnom snagom i pozitivnom energijom lavovski bori sa svime što ju je zadesilo. Svi se nadaju njenom brzom oporavku i izlasku iz bolnice - otkriva izvor.

 

Podsjetimo, Marinina bitka s kancerom dojke već dugo traje, a njen sin u prepisci na Twitteru otkrio je da je rak metastazirao na jetru, pluća, mozak i kosti. Uprkos svemu, Marina ne posustaje, a njenoj istrajnosti, pozitivnosti i nevjerovatnoj energiji kojima se lavovski bori protiv opake bolesti mnogi se dive.

 

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI