Borba za život

Životna drama autorice ex-yu hitova, javio se zabrinuti sin: 'Pomoć! Neka neko dođe što prije'

Showbizz 14.09.21, 14:51h

Životna drama autorice ex-yu hitova, javio se zabrinuti sin: 'Pomoć! Neka neko dođe što prije'
Jutros je njen sin Laća obavijestio javnost da je njegova mama u veoma lošem stanju i da ne može da diše

 


Marina Tucaković, koja se godinama bori protiv opake bolesti, osjeća se veoma loše, ima gušenje, a njen sin Milan Laća Radulović je zatražio pomoć preko Twittera.

 

- Pomoć!!! Majka mi ima teška gušenja. Terenska služba može doći tek u 2, što može biti kasno. U covid legla ne želi ići. Ima li neko broj stručnjaka koji bi je mogao poslušati što prije. Mi smo u Beogradu, Vračar. Pišite u privatne poruke. Hvala vam - napisao je sin na Twitteru.

 

Hitna pomoć privatne klinike je stigla ispred doma Marine Tucaković. Medicinari su stigli privatnim kolima i užurbano ušli u kuću proslavljenog tekstopisca.

 

- Marina trenutno prima infuziju. Znate, ona je bolesna, nije dobro, loše je, ali se nadamo da će biti dobro - rekla je žena koja radi u kući kod Marine.

 

Upitana da li Marina možda ima koronu, ona je rekla: "Ko će ga znati".

 

"Idemo u crkvu da zapalimo svijeću i da se pomolimo za Marinu", rekao je Laća.

 

Podsjetimo, jutros je njen sin Laća obavijestio javnost da je njegova mama u veoma lošem stanju i da ne može da diše.

 

Potom se oglasio i njen suprug Aleksandar Radulović Futa koji je veoma zabrinut za Tucaković.

 

- Marina ne može da priča, ne osjeća se dobro, nije dobro. Čujemo se drugi put - kratko je odgovorio za medije, dok je sin Laća za Kurir rekao: "Imajte samo dobre misli".

 

marina-tucakovic

 

Podsjetimo, Marina Tucaković se već godinama bori sa karcinomom dojke i često je išla na hemoterapije. Kako je nedavno rekla, stanje joj stalno varira, i nekada se osjeća dobro, a nekada potone. Ipak, optimizam je sve ove godine ne napušta.

 

"Onako se osjećam. Stanje stalno varira, nekada mi je dobro, nekada loše. Odlazim redovno kod ljekara i na terapije. Izmrcvarena sam, ali se i dalje borim. Tako mi je kako mi je. Sjedim kod kuće, radim pjesme, ali slabo ima melodija. Gledam da se ni sa kim ne družim zbog korone koja je svuda oko nas, borim se sama sa sobom. Vrijeme je depresivno, ljudi su depresivni, sve je stalo. Nema više velikih okupljanja, koncerata, pjevači slabo rade", rekla je Marina ranije.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI