ČAK I U NEPRISTUPAČNIM MJESTIMA

Arena sport kanali na m:tel m:SAT-u: Uživajte u najboljem sportskom programu u cijeloj BiH!

Mediji 08.09.21, 14:37h

Arena sport kanali na m:tel m:SAT-u: Uživajte u najboljem sportskom programu u cijeloj BiH!
Aktuelna promotivna ponuda za nove korisnike bilo kojeg od tri ponuđena paketa Start, Plus ili Max podrazumijeva pretplatu od 9,90 KM, koju ćete plaćati na mjesečnom nivou u periodu od godinu dana i gratis drugi TV priključak

 

 


Ukoliko se odlučite na m:tel m:SAT satelitsku televiziju možete bilo gdje u BiH gledati preko 150 najboljih sportskih, filmskih i zabavnih TV kanala na dva televizora istovremeno.


Vaša kuća ili vikendica, gdje god da se nalazi u BiH, čak i u udaljenim i nepristupačnim mjestima, može da ima najbolji digitalni TV program i to po veoma povoljnoj cijeni.


Aktuelna promotivna ponuda za nove korisnike bilo kojeg od tri ponuđena paketa Start, Plus ili Max podrazumijeva pretplatu od 9,90 KM, koju ćete plaćati na mjesečnom nivou u periodu od godinu dana i gratis drugi TV priključak. A za opremu koja vam stiže na adresu i montažu izdvojićete samo 0,99 KM.


Informacija koja će obradovati ljubitelje najboljeg svjetskog sporta je da već u osnovnom m:sat paketu imate popularne Arena Sport kanale.


Uz vaše m:sat pakete možete odabrati i TV uređaj po vašoj mjeri s mogućnošću plaćanja u ratama.


Za više informacija posjetite www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 905.

 

Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

BLIN
KOMENTARI