Poznato TV lice u izolaciji

Maja Miralem pozitivna na Covid: 'Svi smo odavno vakcinisani...'

Mediji 07.09.21, 15:21h

Maja Miralem pozitivna na Covid: 'Svi smo odavno vakcinisani...'
Telefon ne prestaje da zvoni jer svi žele pomoći! E, pa dragi moji, hvala vam što vas imam, ali ja ću biti dobro, poručila je Maja Miralem

 

 

Poznato TV lice i urednica Revijalno-muzičkog programa BHT 1 Maja Čengić Miralem objavila je na svom Instagram profilu da je pozitivna na Covid-19.

 

- I kao da su znale, moje drage @prekardasijan i @nela_hasic kada smo dogovarale datum za ovu objavu, da ću baš danas saznati da sam Covid pozitivna! I da ću za samo par sati shvatiti koliko divnih ljudi, kolega, prijatelja imam u svom životu! Telefon ne prestaje da zvoni jer svi žele pomoći! E, pa dragi moji, hvala vam što vas imam, ali ja ću biti dobro! Ali, punoooo bi mi značilo da podržite sve one žene koje se u ovim trenucima bore sa karcinomom dojke! I zato, molim vas, pridružite se mom timu… nije važno koliko novca možete odvojiti, važno je da im pokažemo da smo tu, uz njih, da osjete našu snagu i podršku! Vama malo, nekome znači život! Pridružite se mom timu na www.raceforthecure.eu - napisala je Maja Miralem.

 

 

 

Poznata voditeljica dodala je i kako je primila vakcinu:

 

- Da, svi smo odavno vakcinisani Pfeizerom... Zbog vakcine prolazimo s blažim simptomima - poručila je Maja i ujedno uputila kritiku onima koji se protive vakcinisanju.

 

U objavi na Instagramu poručila je da bi bilo fer da "nas koji smo bili odgovorni prema sebi i svojim bližnjima pustite da živimo kako zaslužujemo".

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI