Zaokret u karijeri

Severina našla novi posao - i to u BiH! Iznenadit će vas čime će se baviti, nema veze s pjevanjem

Showbizz 07.09.21, 09:45h

Severina našla novi posao - i to u BiH! Iznenadit će vas čime će se baviti, nema veze s pjevanjem
Radi se o istoj televiziji na kojoj će svoju karijeru nastaviti graditi i Ivana Paradžiković, urednica i voditeljica emisije 'Provjereno', koja će sada raditi na istraživačkom magazinu nalik Provjerenom

 

Severina će uskoro postati voditeljica te će imati svoj talk show, piše Slobodna Dalmacija. Bit će to na regionalnom kanalu sa sjedištem u Banjoj Luci i trebao bi se zvati TV Una.

 

Radi se o istoj televiziji na kojoj će svoju karijeru nastaviti graditi i Ivana Paradžiković, urednica i voditeljica emisije 'Provjereno', koja će sada raditi na istraživačkom magazinu nalik Provjerenom.

 

Emitirat će se putem telekomskih operatera i interneta, a kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija iz izvora bliskih vodstvu TV Une, s emitiranjem programa krenut će do kraja godine.

 

Ovo nije prvi put da će se splitska pjevačka zvijezda okušati kao voditeljica. Naime, na samim počecima karijere, s Ivanom Banfić godinu je dana na HRT-u bila domaćica muzičke emisije Top Cup. Bilo je to 1989. kad je Severini bilo samo 17 godina. U to je vrijeme iz Splita putovala na snimanja u Zagreb, a emisiju je prestala snimati jer je otišla na turneju po Australiji.


(DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI