uoči meča protiv kuvajta

Zenica pred večerašnji duel 'Zmajeva': Atmosfera nije kao prije

Sport 04.09.21, 18:55h

Zenica pred večerašnji duel 'Zmajeva': Atmosfera nije kao prije
Svi koji ne budu u prilici prisustvovati večerašnjem duelu utakmicu mogu pratiti u direktnom TV prenosu na kanalu Nova BH, ali i nekoliko inostranih kanala kao što su 5 Sport Israel HD, beIN Connect MENA, beIN Sports MENA 1 HD i DAZN Deutsch

 

Naša fudbalska reprezentacija večeras od 20:45 sati na zeničkom Bilinom polju igra prijateljski meč protiv Kuvajta.

 

Zbog epidemioloških mjera propisanih od strane Ministarstva zdravstva Zeničko-dobojskog kantona i Kriznog štaba, kao i obaveznih sigurnosnih procedura koje nam nalaže UEFA, u prodaju je pušteno 5.400 ulaznica.

 

Svi koji ne budu u prilici prisustvovati večerašnjem duelu utakmicu mogu pratiti u direktnom TV prenosu na kanalu Nova BH, ali i nekoliko inostranih kanala kao što su 5 Sport Israel HD, beIN Connect MENA, beIN Sports MENA 1 HD i DAZN Deutsch.

 

Nešto više od dva sata prije početka utakmice atmosfera na ulicama Zenice nije kao prije, a da se igra utakmica "najavljuje" samo jedan štand sa navijačkim rekvizitima, te transparent na mostu preko rijeke Bosna blizu stadiona Bilino polje: N/FSBiH = MAFI(J)A.

 

Ipak, nadamo se da će večerašnja pobjeda protiv Kuvajta dodatno podgrijati atmosferu, kako bi u utorak (20.45 sati - kvalifikacije za Mundijal 2022), kada dočekujemo Kazahstan, ona opet bila karnevalska. 

 

(Avaz, DEPO PORTAL/rm)

BLIN
KOMENTARI