PJEVAČICA NE KRIJE SREĆU

Sada je jasno šta je značila misteriozna izjava na koncertu: Sud odlučio da Severini vrati dijete!

ŽENA iN 30.08.21, 18:34h

Sada je jasno šta je značila misteriozna izjava na koncertu: Sud odlučio da Severini vrati dijete!
Vidjet ćemo hoće li se roditelji uspjeti dogovoriti ili će sud precizirati detalje

 

 


Pjevačica Severina je u nedjelju u uvali Luštica u Crnoj Gori održala koncert, te je tamo svojim obožavateljima odlučila reći veoma važne vijesti iz privatnog života.

 


Najprije je najavila pjesmu “Rođeno moje” koju je posvetila svim majkama, a onda se obratila publici.


“Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali vratilo se dite doma. Vi prvi znate, nije još ni objavljeno. Hvala na podršci svima. Pjevamo s veseljem”, rekla je Severina, a svi su odmah pomislili da je došlo do promjene u presudi kada je njeno skrbništvo nad sinom Aleksandrom u pitanju.


I jeste.


- Županijski sud u Splitu odlučio je vratiti dijete Severini. Odluka je da će imati zajedničko skrbništvo nad djetetom, odnosno da će dijete pola vremena provoditi s majkom, a pola s ocem. Vidjet ćemo hoće li se roditelji uspjeti dogovoriti ili će sud precizirati detalje - rekao je Severinin advokat Mate Matić, te je dodao da za ovo odluku nema žalbe, prenosi RTL.hr.


- Ali naknadno ćemo se boriti da Severina dobije puno skrbništvo nad djetetom. Čim je odluka da roditelji jednako vrijeme provode s djetetom smatra se da je dijete vraćeno majci. Mislimo da smo sada dobili ono što je bilo moguće i to je jako dobra vijest - kazao je.

 

(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI