FOTO RAPORT/ ZA NJIH KORONE NEMA

Kako je izgledao susret 'prvih dama' Sebije Izetbegović i Emine Erdogan: Ko su sve zvanice na gala svadbi?

Lifestyle 27.08.21, 18:39h

Primjetno je također i da se među zvanicama, ovom prigodom, nisu poštovale epidemiološke mjere - nit' distance, nit' maske... Ali, svadba je svadba, a hoće li i posljedica biti, saznat ćemo narednih dana

 

 


Dok traje grandiozna svadba u bašti hotela "Evropa, skrivena od očiju javnosti, gotovo svi mediji u BiH donose detalje sa vjenčanja kćerke Bakira i Sebije Izetbegović.

 


Objavljene su brojne fotografije i video snimci onog dijela slavlja koje je bilo otvoreno za javnost, pa su tako kamere zabilježile atmosferu u Begovoj džamiji, gdje je održano šerijatsko vjenčanje i gdje su se mogle vidjeti i sve zvanice koje su pozvane na ovaj događaj, a koje su potom prešle u hotel "Evropa".


Također, kamere su zabilježile i poljupce i zagrljaje "prvih dama", Sebije Izetbegović i Emine Erdogan, koje se, kao velike prijateljice, nisu razdvajale tokom ceremonije u džamiji. 


Primjetno je također i da se među zvanicama, ovom prigodom, nisu poštovale epidemiološke mjere - nit' distanca, nit' maske... Ali, svadba je svadba, opušteno pa šta bude... Hoće li i posljedica biti, saznat ćemo narednih dana.


Pogledajte fotogaleriju!

 

(DEPO PORTAL/ad/Foto:FENA)

 

 

BLIN
KOMENTARI