Nije bilo onako kako su pisali tobloidi

Bjelogrlić pojasnio nakon svega: 'Žao mi je, nasjeo sam na provokacije Antonijevića... Krenuo sam do WC-a i onda...'

Hronika 24.08.21, 19:23h

Bjelogrlić pojasnio nakon svega: 'Žao mi je, nasjeo sam na provokacije Antonijevića... Krenuo sam do WC-a i onda...'
- Mnoge tabloide ću rastužiti, nisu nađene nikakave psihoaktivne supstance i nedozvoljene količine alkohola. Nije postojao mučki napad s leđa - rekao je Bjelogrlićev advokat Goran Draganić

 

 

 

 

Glumac Dragan Bjelogrlić, kome je danas poslije saslušanja u niškom tužilaštvu ukinut pritvor, rekao je da mu je žao što je nasjeo na provokacije Predraga Gage Antonijevića i što je dozvolio da napad baci sjenku na događaje u Nišu, prenosi Nova.rs.


Bjelogrlić je saslušan zbog sumnji da je u ponedjeljak rano ujutru više puta po glavi udario reditelja Predraga Antonijevića u niškom hotelu "Ambasador".


- Uvijek sam se pitao zašto volim ovaj grad, u najtežim trenucima je uz mene, zahvalio bih se što su bili profesionalni, Tužilaštvu što nije podleglo pritiscima i što je profesionalno uradio posao. Što su mi dali mogućnost da objasnim šta se desilo, a to što se desilo nije ono što su pisali tabloidi. Žao mi je što sam nasjeo na provokacije Antonijevića koje traju više od godinu dana, žao mi je što se Antonijević pojavio baš u trenutku kad sam imao dvije veličanstvene premijere i žao mi je što nisam izdržao da ignorišem te provokacije i što sam dozvolio da ovo baci sjenku na dva događaja u Nišu. Žao mi je što sam ovo uradio. Ja se nisam uputio ka njemu, krenuo sam u WC, tek na njegovo dobacivanje sam reagovao - ispričao je Bjelogrlić.


Bjelogrlićev advokat Goran Draganić kaže da je bilo otežano raditi „u uslovima medijskog linča koji su vodili tabloidi“.


- Mnoge tabloide ću rastužiti, nisu nađene nikakave psihoaktivne supstance i nedozvoljene količine alkohola. Nije postojao mučki napad s leđa - rekao je Draganić.


Dodao je da je Tužilaštvo donijelo odluku o ukidanju mjere zadržavanja i da će se Bjelogrlić uputiti ka Beogradu.


- Raduje me činjenica da je uprkos pritiscima državnih organa Tužilaštvo donielo odluku o ukidanju mjere - rekao je advokat Draganić.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI