Poznata i namjena

Razriješena dilema koja muči Sarajlije: Ovo je vlasnik objekta u Velikom parku, kaže da ima sve dozvole

Biznis Klub 24.08.21, 12:49h

Razriješena dilema koja muči Sarajlije: Ovo je vlasnik objekta u Velikom parku, kaže da ima sve dozvole
Prvobitno, prema riječima vlasnika, ovaj objekat bio je smješten na uglu Mis Irbine i Radićeve ulice. Međutim, nakon što je navodno njegov objekat zasmetao obližnjem kafiću, on je premješten u Veliki park gdje i sada stoji

 


Dilema koja muči Sarajlije već danima, napokon je razriješena. Vlasnik "misterioznog" objekta u Velikom parku u Titovoj ulici koji već nekoliko dana privlači pažnju građana je inovator Enes Hodžić.

 

Hodžić je za Faktor potvrdio da je objekat u njegovom vlasništvu, te otkrio da je namijenjen za prodaju suvenira i rukotvorina koje on proizvodi.

 

Prvobitno, prema njegovim riječima, ovaj objekat bio smješten na uglu Mis Irbine i Radićeve ulice. Međutim, nakon što je navodno njegov objekat zasmetao obližnjem kafiću, on je premješten u Veliki park gdje i sada stoji.

 

Hodžić također tvrdi da ima sve potrebne dozvole i saglasnosti još od 31. decembra prošle godine. S druge strane, načelnik Općine Centar Srđan Mandić ubjeđuje javnost da o tom objektu ne zna ništa, te je, kako to Mandić tvrdi, naložio njegovo uklanjanje.

 

Vlasnik ovog objekta je na Lokalnim izborima 2020. godine bio na listi Naše stranke za Općinsko vijeće Centar.

 

ov-nasa-stranka-kandidati

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI