Uskoro počinje snimanje 'Zvazda Granda'

Saša Popović otkrio kolika mu je plata: Evo koliko direktor Grand produkcije zaradi za mjesec dana

Showbizz 14.08.21, 20:44h

Saša Popović otkrio kolika mu je plata: Evo koliko direktor Grand produkcije zaradi za mjesec dana
Sve ovo napominjemo kako se javnost ne bi dovodila u zabludu, te naši članovi žirija predstavljali kao neprofesionalci, koji se svađaju zbog visine nečijeg honorara, jer je riječ o ljudima koji imaju ozbiljne karijere i mimo našeg takmičenja, stoji u saopštenju Grand produkcije

Kako uskoro počinje snimanje nove sezone popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", u medijima su se pojavila nagađanja o honorarima žirija. Kako su prenijeli domaći mediji u pitanju su ogromne cifre, te se zbog toga odmah oglasila i "Grand produkcija" - demantovala navode i tom prilikom otkrili kolika je plata kreativnog direktora Saše Popovića.

 

"Naviknuti na činjenicu da godinama unazad nova sezona 'Zvezda Granda' okupira veliku pažnju javnosti, te da se svakog avgusta spekuliše na temu naših članova žirija, uz svo razumijevanje medija, natpise na temu honorarara u našem takmičenju moramo oštro demantovati.
 

Astronomski iznosi koji se spominju kao honorarni za učešće u emisiji, aposutno ne odgovaraju istini, s obzirom na to da niko od članova žirija nema nikakav ugovor o dobijanju pomenutih iznosa, niti ih dobijaju.

 

Takođe, kako je "Grand" produkcija prodata, Saša Popović kao predsedavajući član žirija, radi kao kreativni direktor našeg takmičenja za šta inkasira honorar od 2.000 eura iliti 236.000 dinara koliko iznosi zvanični srednji kurs Narodne banke Srbije, što se može provjeriti.

 

Sve ovo napominjemo kako se javnost ne bi dovodila u zabludu, te naši članovi žirija predstavljali kao neprofesionalci, koji se svađaju zbog visine nečijeg honorara, jer je riječ o ljudima koji imaju ozbiljne karijere i mimo našeg takmičenja", stoji u saopštenju.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI