Nebojša Vukanović, poslanik u Klubu SDS-a u NSRS

'Dodikova kapitulacija je brža od očekivane. Jedina normalna reakcija je da se prekine svaki odnos s njim'

Front 10.08.21, 11:55h

'Dodikova kapitulacija je brža od očekivane. Jedina normalna reakcija je da se prekine svaki odnos s njim'
Kao što sam to u više navrata najavio i predvidio, Milorad Dodik sinoć je ponovo poklekao i prekršio odluke Narodne skupštine Republike Srpske da predstavnici Republike Srpske do daljnjeg ne glasaju i ne odlučuju u institucijama Bosne i Hercegovine, naveo je Vukanović

 

- Kapitulirao je prije nego što sam to očekivao, jer sam bio ubijeđen da će pod pritiskom javnosti pokazati malo više hrabrosti, dostojanstva i digniteta, da će se malo duže koprcati, otimati i pružiti otpor pritisku.

 

Ovo je na svom blogu napisao poslanik u Klubu SDS u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović, nakon što je sinoć Milorad Dodik učestvovao u radu hitne sjednice Predsjedništva BiH i glasao na njoj.

 

"Nije dugo trebalo čekati da se ispuni predviđanje i očekivani potezi dezorjentisanog Milorada Dodika. Kao što sam to u više navrata najavio i predvidio, Milorad Dodik sinoć je ponovo poklekao i prekršio odluke Narodne skupštine Republike Srpske da predstavnici Republike Srpske do daljnjeg ne glasaju i ne odlučuju u institucijama Bosne i Hercegovine", naveo je Vukanović.

 

On je podsjetio da je Dodik to učinio i ranije kada su na snazi bili isti zaključci...

 

"Svaki komentar je suvišan, a jedina prirodna i normalna reakcija je da se prekine svaki odnos sa njim i njegovim poslušnicima, jer ponižava i gazi institucije Republike Srpske i da se pokrene peticija građana za uklanjanje izdajničkog režima koji je porobio i ponižava svoj narod", predlaže Vukanović na svom blogu.

 

(RTVBN, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI