zabava uz mladu sarajevsku dj-icu Enu Smajić

Unatoč teškoj godini, ZONA PARTY ponovo na SFF-u: Tradicionalno druženje 17. augusta u bašti Kutche

Kultura 08.08.21, 15:18h

Unatoč teškoj godini, ZONA PARTY ponovo na SFF-u: Tradicionalno druženje 17. augusta u bašti Kutche
Prateći epidemiološke mjere, u znatno manjem obimu, glumci ZONE i prijatelji agencije proslavit će međunarodne uspjehe i uloge u filmovima i TV serijama. Iako je pandemija značajno zaustavila rad filmske i TV industrije u svijetu, glumci ZONE ipak su putovali i snimali u brojnim evropskim i američkim produkcijama

 

 

 

Unatoč teškoj godini koja je iza nas, Talent agencija ZONA i ove će godine organizovati tradicionalno druženje na Sarajevo Film Festivalu, 17. augusta u bašti Kutche, navodi se u saopštenju ove agencije


Prateći epidemiološke mjere, u znatno manjem obimu, glumci ZONE i prijatelji agencije proslavit će međunarodne uspjehe i uloge u filmovima i TV serijama. Iako je pandemija značajno zaustavila rad filmske i TV industrije u svijetu, glumci ZONE ipak su putovali i snimali u brojnim evropskim i američkim produkcijama.


Zasigurno je da su našu poslovnu godinu obilježile TV serije «Before We Die» britanskog Channel 4 (Toni Gojanović i Petar Cvirn), «Welcome to Utmark» HBO-a (May-Linda Kosumović i Rozafa Celaj), «Nasdrovia» španskog Movistar + (Arben Bajraktaraj, Radoje Čupić, Željko Vukmirica), Netlixov «Zero Chill» (Tanja Ribič)… «Gangs of London» (Florist Bajgora) i «Strike Back» (Semir Krivić, Armin Omerović, Jurij Drevenšek, Nina Seničar, Dukagjin Podrimaj) britanske mreže Sky, austrijske TV serije «The Ibiza Afair» (Klara Mucci), «Euer Erhen» (Jurij Drevenšek i Marko Capor).


Posebno smo ponosni da su bh. glumci Aleksandar Seksan, Selma Alispahić i Feđa Štukan dio jedne globalne i popularne TV serije čije je snimanje u toku.

 

Glumci ZONE očekuju i svoje filmske premijere, Tara Thaller koja je igrala u švicarskom filmu «The Saint of Impossible», Anica Dobra u austrijskom «Fuchs im Bau», Radoje Lupić u ruskom «The World Champion» i Zijad Gračić u estonsko-finskom akcionom trileru «Omerta: 6:12».


Aktivnosti ZONE na Sarajevo Film Festivalu i drugim festivalima u ovoj godini podržali su Ministarstvo kulture i sporta KS i Fondacija za kinematografiju.

 

Pozivamo Vas da budete sa glumcima ZONE i mladom i talentiranom sarajevskom dj-icom Enom Smajić u opuštenom izdanju našeg novog druženja.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI