NAKON INCIDENTA KOJI JE UZBURKAO REGION

Progovorio otac dječaka koji je bačen sa bine tokom koncerta Bube i Jale: 'Poslije je udaran, plaši se, ima traume...'

Hronika 06.08.21, 21:29h

Progovorio otac dječaka koji je bačen sa bine tokom koncerta Bube i Jale: 'Poslije je udaran, plaši se, ima traume...'
Naime, na snimcima koji su se kasnije pojavili, može se vidjeti da je dječak, nakon što je srušen sa bine, i udaren nekoliko puta

 

 


Reperi Jala Brat i Buba Corelli nastupali su u Nišu 31. jula 2021. godine i tom prilikom se dogodio incident, kada su dvojica pripadnika obezbjeđenja, gurnuli maloljetnog dječaka sa bine, a zatim ga je jedan od njih i udario.


Snimak sa pomenutog nastupa, šokirao je javnost, te su mnogi osudili što je mladić "bačen" sa scene. Međutim, kroz par dana pojavilo se još nekoliko videozapisa na kojima se vidi sporna scena, ali iz različitih uglova.


Naime, na snimcima koji su se kasnije pojavili, može se vidjeti da je dječak, nakon što je srušen sa bine, i udaren nekoliko puta.


Ovim povodom za Telegraf.rs oglasio se otac maloljetnog dječaka, Dejan Simić, koji je u šoku zbog svega što se dogodilo, ali i njegov sin.


- Saznao sam za cijeli slučaj poslije 3 dana. Poslala mi je jedna drugarica snimak. Bilo mi je sumnjivo da je on. Ali vidim on već tri noći ne spava, silazi sa sprata dole. Kada sam vidio snimak, pozvao sam ga telefonom, pitao ga što mi nije rekao, a bilo ga je strah, strah da mu se nešto ne desi, počeo je priču Dejan Simić, otac maloljetnog M. S, pa nastavio:


- Prvi snimak kada sam vidio, pitao sam ga šta je tražio na bini. Rekao mi je da je pošao da se slika sa Bubom jer je, kaže, bilo dvoje, troje njih koji su ih čuvali i niko im nije rekao da ne smiju na binu. Rekao mi je i da su prije toga išli njih 10, 15 na binu. Pošao je na pult sa pićem, uzeo je flašu pića, nije znao da je to 'Moet' šampanjac, šta je... Dok je prilazio Bubi, ova dvojica su prišli otpozadi, menadžer i ovaj drugi, ne znamo ko je, uhvatili ga, izbacili ga dole, poslije ga udarili dva puta, uzeli mu taj šampanjac... Njemu je sve vrijeme bio telefon u ruci, to se i na snimku vidi. On je telefon namještao da se slika sa njim, i htio je da mu da to piće, kaže otac.


Na pitanje čije je piće koje je maloljetnik uzeo, otac nije bio siguran:


- Pa valjda njihovo, pojma nemam, rekao je dječakov otac.


Dejan je zatim rekao da je zbog svega što se desilo kontaktirao advokata.


- Sin kaže da je imao tri podliva i ogrebotine na desnoj ruci i zadnjem desnom putu. Mi nismo išli kod ljekara, sada se vrlo malo poznaje. To se sve desilo 31.07.2021. godine. Čuo sam se sa advokatom. On je rekao da treba prvo Javni tužilac da odredi da li je to prekršajni postupak ili krivični. Pa onda da se goni. Oni su spremili sva dokumenta i čekaju samo nas da damo izjavu, a on će razmotriti za dalje, rekao je otac M. S.


Simić je rekao i da ne zna ko je drugi dečko sa snimka koji je udario njegovog sina, kao i da njegov sin ima traume.


- Saznali smo da je jedan od te dvojice menadžer, valjda menadžer tog koncerta, a za ovog drugog pojma nemamo ko je. To se tako ne radi. Ne znam šta da kažem. To je strašno. Ja svog sina nisam udario nikada. On sada ima traume, plaši se, ne želi da priča, zaključio je Dejan Simić, piše Telegraf.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI