život je nije mazio

Glumica boluje od raka pluća, mora na operaciju: 'Nikada u životu nisam zapalila cigaretu!'

ŽENA iN 02.08.21, 21:59h

Glumica boluje od raka pluća, mora na operaciju: 'Nikada u životu nisam zapalila cigaretu!'
- Ljudi, moram vam nešto reći. Imam rak. Uskoro ću na operaciju na kojoj će mi odstraniti dio lijevog plućnog krila. Da, imam rak pluća iako nikada u životu nisam zapalila cigaretu - napisala je Kathy Griffin u svojoj objavi

 

 


Komičarka bez dlake na jeziku Kathy Griffin, koja je uvjerena da je Hollywood nikad nije dovoljno poštovao ušla je u sedmo desetljeće života. Već u djetinjstvu moglo se naslutiti da će završiti u svijetu zabave, a sada ju je snašla jedna od najozbiljnijih situacija tijekom ovih 60 godina. Naime, kako je priznala u intervjuu za ABC, saznala je da boluje od raka pluća, prenosi Story.hr.


- Ljudi, moram vam nešto reći. Imam rak. Uskoro ću na operaciju na kojoj će mi odstraniti dio lijevog plućnog krila. Da, imam rak pluća iako nikada u životu nisam zapalila cigaretu. Liječnici su vrlo optimistični jer je rak u prvoj fazi. Nadam se da nakon operacije neću morati na kemoterapije ni zračenja, a trebala bih normalno živjeti. Posljednje četiri godine su mi zaista bile teške, no bit ću dobro - napisala je Kathy u objavi.


Dodala je kako se cijepila protiv koronavirusa te je zamolila sve da se redovito pregledaju. Ova vijest posebno je teška za njezinu obitelj, jer se s istom bolesti borila i njezina sestra, ali i brat.


Nažalost, Kathy život nije mazio. Iako je njezina obitelj djelovala skladno, Kathy je skrivala obiteljsku tajnu koju nije dijelila čak ni s omiljenim susjedima.


- Moj najstariji brat Kenny imao je problema s alkoholom i drogama. Bojala sam ga se sve do njegove smrti. Bio je seksualno neprimjeren prema meni. Nije me seksualno zlostavljao u pravom smislu riječi, ali Kenny je bio pedofil. Znao je noću ulaziti u moju sobu i leći pokraj mene u krevet. Tada bi me zagrlio i šaptao mi u uho zaista neprimjerene stvari. Tada sam imala možda sedam godina, on je imao 30. Godinama sam odbijala razgovarati i boraviti u istoj prostoriji s njim. Roditeljima sam to priznala tek kada sam imala 20 godina i otvoreno sam im rekla da je njihov sin pedofil. Kada su ga moji roditelji o tome priupitali, odgovorio je: “Pa, radim što radim.” Na neki način im je potvrdio da je pedofil jer nije to baš najbolja reakcija kada te netko optuži za pedofiliju. Ali to i nije toliko šokiralo roditelje jer je oduvijek bio problematičan. Bio je ovisnik, tukao je ženu i jedno je vrijeme bio beskućnik. Svašta su prošli s njim - ispričala je jednom prilikom Kathy.


Studirala je glumu na Lee Strasberg Theater and Film Instituteu te se istodobno pridružila skupini The Groundlings, poznatoj trupi improvizirane komedije. Ispočetka su njezine nastupe karakterizirale referencije na osobni život i uključivale su anegdote o propalim vezama, poslije je preusmjerila fokus na ismijavanje javnih osoba. U svakom slučaju, oduvijek je bila britka jezika.


Nekoliko je puta zaplivala u vodama reality televizije, a veliku pozornost izazvala je MTV‑jeva emisija ‘Kathy’s So-Called Reality’ 2001. u kojoj je komentirala druge reality emisije. Njezine provokativne primjedbe dovele su do čestih gostovanja u talk-show emisijama, a i sama se nekoliko puta našla u ulozi voditeljice. Nekima je pak njezin nefiltrirani stil bio uvredljiv.


Griffin je 2005. otpuštena s televizije E! Entertainment kada je uoči dodjele Zlatnih globusa na crvenom tepihu gostima u šali rekla da je istaknuta dječja zvijezda otišla u centar za odvikavanje. Iste je godine Griffin kreirala reality seriju ‘My Life on the D-List’ koja je dokumentirala njezin život u Hollywoodu.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

BLIN
KOMENTARI