FOTO/ NE POSUSTAJE, A GAZI OSMU DECENIJU

'Blistaš kao dijamant, ljepotice slatka... Carica!': Neda Ukraden fanove počastila novom fotkom u kupaćem kostimu

Showbizz 02.08.21, 14:57h

'Blistaš kao dijamant, ljepotice slatka... Carica!': Neda Ukraden fanove počastila novom fotkom u kupaćem kostimu
"Ole! Solei!", napisala je Neda kratko u opisu objave. Uslijedili su brojni lajkovi i komentari koji nisu mogli vjerovati kako pjevačica tako dobro izgleda na pragu osmog desetljeća

 

 

Iako će za 15 dana proslavitr svoj 71. rođendan, Neda Ukraden ne posustaje... Na društvenim mrežama svakodnevno pokazuje da su godine za nju samo broj.


Mediji je zovu "najseksi bakom Balkana", a ona se trudi da ova epitet opravda u svakom trenutku. Vruće ljetne dane Neda provodi u poznatom crnogorskom odmaralištu Portonovi kraj Herceg-Novog, odakle je fanove na Instagramu počastila novom fotografijom u kupaćem kostimu.


"Ole! Solei!", napisala je Neda kratko u opisu objave. Uslijedili su brojni lajkovi i komentari koji nisu mogli vjerovati kako pjevačica tako dobro izgleda na pragu osmog desetljeća.

 

neda-ukraden-2021


"Blistaš kao dijamant ljepotice slatka", "Neda je dokaz da godine nisu važne da se bude lijepo njegovana", "Carica", "Ljepotica", "Predivna", "Svaka čast", "Dama za sva vremena", "Savršena i prelijepa desetljećima", "Vječna djevojčica", poručili su joj oduševljeni fanovi.

 

Inače, pjevačica često i rado svoje tijelo pokazuje u kupaćem kostimu, prkoseći godinama...

 

neda-ukraden-kupaci-jahta

neda-ukraden-2

neda-ukraden2

neda-ukraden-plaza

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

 

BLIN
KOMENTARI