FOTO/ Ništa od priče o finom momku

Bivše djevojke otkrile kako je biti u vezi sa Milošem Bikovićem: 'Posebno je zastrašujuće pominjanje Boga na svakom koraku'

Showbizz 02.08.21, 12:49h

Bivše djevojke otkrile kako je biti u vezi sa Milošem Bikovićem: 'Posebno je zastrašujuće pominjanje Boga na svakom koraku'
Imala sam posljednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali, 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovjek se ponašao veoma grubo, napisala je Arina na Instagramu u poruci koja je objavljena uz jedinu zajedničku sliku sa Bikovićem

 

Ni jedan raskid nije lak, ali ako ga isprati vrlo javno prozivanje bivših, onda je baš gadan. To na svojoj koži trenutno preživljava Miloš Biković koji je ponovo singl nakon što je sa cijelim svijetom tu vijest podijelila njegova sada već bivša djevojka, ruska plesačica Arina Vološina. Ona ne samo da je otkrila da su raskinuli već je rekla kako je veza sa njim bila pravi pakao, piše Noizz.

 

Vijest o tome da su Arina i Biković zajedno pojavila se u maju ove godine iako Ruskinja kaže da su u vezi oko godinu dana. To vrijeme je, kako priča, bilo potpuno podređeno glumcu jer je on uvijek bio na prvom mjestu.

 

- Oko godinu dana nisam živjela svoj život, pošto sam bila u vezi s Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovjek pomene Boga na svakom koraku). Imala sam posljednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali, 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovjek se ponašao veoma grubo - napisala je Arina na Instagramu u poruci koja je objavljena uz jedinu zajedničku sliku sa Bikovićem.

 

arina-voloshina-milos-bikovic

 

Kaže da su vezu neko vrijeme krili, ali kada je sve izašlo u javnost sve je i krenulo nizbrdo.

 

- Ipak, kada se sve saznalo, promijenio se prema meni, udaljio se, ohladio, a ja sam slušala sve što mi govori. Kada se to dogodilo, njegova reakcija, ponašanje i odnos prema meni su posebna priča. Samo nemoj da reaguješ. Ne odgovaraj i ne briši. Uradila sam upravo to. Slušala sam sve što mi je rekao. Danas mu nisam djevojka, pa mi je lakše da govorim o situaciji tako da više nema nagađanja i pitanja - napisala je ona.

 

Kako piše dalje, imala je brojne neprijatnosti zbog veze sa srpskim glumcem.

 

- Primati negativne poruke od stranaca, da će me ubiti, da umrem, čitati svakakve uvrede - umorna sam. Egocentrizam ove osobe prešao je sve granice. A one vrijednosti o kojima priča, ne zna za njih, a vidi samo sebe, ne poštuje vrijeme, rad, zdravlje drugih ljudi. Posebno kada je u pitanju blisko okruženje. Osjećaj odgovornosti i osjećaj krivice za njega je najstrašniji, jer ga to guši. U takvim trenucima morate misliti ne na sebe, ne na svoju udobnost i ne na svoje ja. Životne situacije koje su se razvile otkrile su unutrašnjost osobe sa svih strana - piše na kraju ova djevojka koja se profesionalno bavi takmičarskim plesom.

 

Da stvar bude još gora, oglasila se još jedna Bikovićeva bivša. Manekenka Barbara Tatalović objavila je najprije Insta story u kom kaže kako se na kraju sve sazna, a onda pružila podršku Vološinoj potvrđujući sve što je Ruskinja rekla.

 

milos-bikovic-barbara

 

- U našoj zemlji se odavno ljudskoj, iskrenost i poštenje manje cijeni nego reputacija. E, pa baš iz razloga što velika većina vas misli da ova mlada djevojka (Arina Vološina) želi nešto iz osvete ili poraza, ja ću da se oglasim. Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživjela iz cijele ove situacije i da od te situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj djevojci i da masi koja vjeruje u farsu potvrdim da to šta je napisala i te kako ima smisla. Dalje ne želim da ulazim u sve ovo, niti svoju porodicu, momka i najbliže uvlačim u blato i farsu koja je prezentovana masi i u koju masa slijepo vjeruje. To je, čini mi se, borba s vjetrenjačama - napisala je Barbara u svom oglašavanju koja je sa Bikovićem bila u vezi do novembra 2019. godine.

 

(Noizz.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI