mržnji nema kraja...

'Klošar muslimanski, što ga nisu ubili 1995. kao i ostale...': Duraković objavio gnusne poruke!

Hronika 31.07.21, 11:54h

'Klošar muslimanski, što ga nisu ubili 1995. kao i ostale...': Duraković objavio gnusne poruke!
Potom se Duraković našao na meti gnusnih uvreda koje su upućene nakon Dodikove inicijative

 

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik pozvao na smjenu predsjednika Skupštine Općine Srebrenica Ćamila Durakovića. Dodik je ovo učinio nakon što je Duraković odlučio podnijeti krivičnu prijavu protiv novinara RTRS-a Branimira Đuričića zbog negiranja genocida u Srebrenici.

 

Potom se Duraković našao na meti gnusnih uvreda koje su upućene nakon Dodikove inicijative.

 

-Treba ga smijeniti, što ga nisu ubili 1995. kao ostale. Nož, žica, Srebrenica, jedan je od komentara upućenih predsjedniku Skupštine u Srebrenici.


Podsjećamo, iz Koalicije "Moja adresa: Srebrenica" oglasili su se saopćenjem nakon što je, kako su kazali, "član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik putem TV ekrana nametnuo lokalnim političarima u Srebrenici smjenu Ćamila Durakovića".

 

-Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine kontinuirano se protivi nametnutom Zakonu visokog predstavnika Valentina Inzka o zabrani negiranja genocida, a jučerašnjim svojim istupanjem pokazao je da zapravo politiku u Srebrenici ne vode lokalni političari već rade onako kako im se nametne, naveli su u saopćenju.

 

 

(DEPO PORTAL/mr)

BLIN
KOMENTARI