Video/ Glumačka legenda

Josip Pejaković posjetio piramide u Visokom: Nakon 17 operacija, raznih grešaka ljekara, moje srce je ovdje profunkcioniralo

Lifestyle 29.07.21, 20:02h

Josip Pejaković posjetio piramide u Visokom: Nakon 17 operacija, raznih grešaka ljekara, moje srce je ovdje profunkcioniralo
Ovo je za njega prvi put nakon 17 operacija da obilazi tunele gdje boravi već sedam dana

 

Velikan bh. glumišta Josip Pejaković posjetio je tunel Ravne kod Visokog. 

 

Ovo je za njega prvi put nakon 17 operacija da obilazi tunele gdje boravi već sedam dana. 

 

- Bez obzira koliko ja nauku poštujem, i uvijek u tome podržavam one koji o tome znaju više od mene, ali moja znatiželja na kraju i prevazilazi tu mogućnost oko same nauke i odmah smo se tu našli bez ikakve dileme oko cijelog projekta. Ni sanjao tada nisam da ću ući u zdravstvene probleme koji su gotovo neviđeni. 17 raznoraznih operacija, raznih grešaka ljekara, amputacija mogućih nogu. Na kraju sam se odlučio da dođem ovdje - kazao je Pejaković. 

 

Glumački velikan se sastao i sa košarkašem Jusufom Nurkićem, a dočekao ga je prof. dr. Semir Osmanagić, areholog i osnivač Fondacije "Bosanska dolina piramida".   

 

- Jako poštujem nauku, a činjenica je da ovdje postoje izvjesni joni koji su uvijek bili i ostali izvor života. Moje srce je profunkcioniralo nakon tri infarkta, kao i moje noge sa krvnim žilama - kazao je Josip Pejaković za oficijelni youtube kanal Fondacije.

 

Dodaje kako energiju također crpi i od samog Osmanagića. 

 


(DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI