Foto/ Upoznajte njegove adute

Postanite kralj ili kraljica društvenih mreža sa pametnim telefonom Samsung Galaxy A serije

Tehno 29.07.21, 16:31h

Samsung se pobrinuo i da ova serija telefona ispuni i vaše fashion i trendy zahtjeve, tako da telefoni dolaze u awesome nijansama crne, plave, svijetlo ljubičaste i bijele boje

 

Moćne kamere, do dva dana bez punjača, vrhunski ekran, vodootpornost i zagarantovana sigurnost podataka samo su neki od aduta pametnih telefona Samsung Galaxy A serije zbog kojih dominiraju tržištem ove godine.

 

Samsung Galaxy A72, A52 i A52 5G po pristupačnim cijenama nude mogućnosti koje imaju i najjači uređaji ove vrste. Bilo da se radi o objavljivanju savršenog selfija na Instagramu ili snimanju sljedećeg najvećeg hita na TikToku, vaš pametni telefon Galaxy A ključ je za dominaciju svijetom društvenih mreža.

 

"Kako ovako dobro izgleda?" Više nije vaše, već pitanje vaših pratilaca.


Skuplji pametni telefoni ne znače i bolju kameru. Novi pametni telefoni Galaxy A serije snimaju fotografije i videozapise profesionalne kvalitete, a svestranost i snaga četverostruke kamere od 64MP lako bilježi i najmanje detalje. Da biste svoj selfie učinili bombastičnim, možete koristiti do 30 različitih filtera temeljenih na umjetnoj inteligenciji i tako skupljati lajkove bez prestanka. Opcija Quick Crop vam omogućava da kadar iz videa koji vam se svidi pretvorite u fotografiju, tako da vam ništa ne može promaći.

 

 

Čarobne opcije za veću kreativnost


Za kreativnost bez premca uz osiguran kvalitet tu je i Screen Optimizer, mogućnost automatskog prilagođavanja nijanse boja, svjetla i oštrine fotografija. Za noćne prizore omogućena je opcija Noćni način, a za filmske talente tu je Pro Video Mode. Od drugih brojnih zabavnih opcija izdvajamo AR Emoji i My Filter.

 

Samsung se pobrinuo i da ova serija telefona ispuni i vaše fashion i trendy zahtjeve, tako da telefoni dolaze u awesome nijansama crne, plave, svijetlo ljubičaste i bijele boje.

 

Ekran kakav priželjkujete i baterija koja traje


Pametni telefoni Galaxy A72, A52 i A52 5G nisu samo otporni na vodu i prašinu, već imaju Super AMOLED ekrane sa za oči čarobnom  brzinom osvježavanja od 90 do čak 120 Hz. Time je zagarantovano glatko svakodnevno korištenje bez poteškoća ili smrzavanja, a uz Eye Comfort Shield zaštitu ne trebate brinuti za umor očiju.

 

Ovi mobiteli su dizajnirani s povećanim kapacitetom baterije koja može trajati i do dva dana, a AI Power Saving tehnologija ovdje je u službi inteligentnog trošenja baterije, što znači da nema trošenja baterije na stvari koje vam ne trebaju. Tu su i još bolje mogućnosti za povezivanje s drugim uređajima, među kojima su opcije za uživanje u omiljenoj muzici i povezivanju s prijateljima.

 

Sigurnost zagarantovana


Bojite li se da će sati provedeni na mreži donijeti zlonamjerni softver na vaš pametni telefon? Volite li kad je vaša privatnost zaista zaštićena? Značajka Samsung Knox na pametnim telefonima Galaxy A štiti osobne podatke u stvarnom vremenu. Čak i ako izgubite pametni telefon, nitko neće moći otvoriti vaše profile na društvenim mrežama ili dohvatiti druge vrijedne uspomene i osjetljive podatke.

 

Pogledajte sve što nude novi pametni telefoni iz Galaxy A serije i zašto su tako "awesome".  

 

Sponzorisani tekst

 

(DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI