Dok pokušava da se oslobodi svog oca i starateljstva

Fanovi šokirani slikama gole Britney Spears: 'Da li je samo meni nešto ovdje sumnjivo? Ovo je previše čudno'

Showbizz 25.07.21, 19:24h

Fanovi šokirani slikama gole Britney Spears: 'Da li je samo meni nešto ovdje sumnjivo? Ovo je previše čudno'
Pop zvijezda nastavila je sa pokušajima da pred zakonom ospori i ukine starateljstvo koje od 2008. godine ima njen otac Jamie Spears, a koje je uticalo na sve sektore života Britney Spears - privatni, poslovni i finansijski

 

Slavna pjevačica šokirala je fanove novim setom fotografija.

 

Već dugo je u fokusu javnosti Britney Spears, koja pokušava da se zakonskim putem oslobodi starateljstva svog oca nad njom. Ovih dana je u fokusu javnosti i zbog toples fotografija koje je izbacila na Instagram.

 

Fotografiju sa njenog Instagrama koja je preko 30 miliona ljudi ostavila bez teksta možete pogledati na ovom linku, a druga, još smjelija, je na ovom linku.

 

Pratioci su iznenađeni ovom promjenom tona na društvenim nalozima Britney i dok joj neki poručuju da su uz nju, drugi joj savjetuju da zbog sudskog procesa koji je u toku, malo sačeka sa ovako slobodnim objavama.

 

- Ja se plašim da će na sudu ove slike iskoristiti da te proglase nestabilnom, iako je ovo samo primjer tjelesne autonomije.

 

- Ma šta se ovo dešava?

 

- Da li je i vama nešto čudno sa ovim slikama?

 

- Da li je samo meni nešto ovdje sumnjivo? - pitaju se oni koji misle da Britneyin otac podmeće ove slike u javnost.

 

Podsjetimo, pop zvijezda nastavila je sa pokušajima da pred zakonom ospori i ukine starateljstvo koje od 2008. godine ima njen otac Jamie Spears, a koje je uticalo na sve sektore života Britney Spears - privatni, poslovni i finansijski.

 

"Oduvijek sam se plašila svog oca. Neprestano sam bila uplašena da će se pojaviti pijan. Brojala sam i i za samo nedjelju dana članovi moje porodice su me napustili 63 puta dok sam sjedila i gledala kroz prozor kako odlaze", istakla je, između ostalog, na posljednjem suđenju.

 

Mediji prenose da je za sada sud presudio da će Britney ubuduće moći sama da izabere svoj pravni tim koji će je zastupati u budućnosti. Podsjetimo, pjevačica je ranije mogla da angažuje samo predstavnike koje odobri sud.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI