VIDEO/ JEZIVE SCENE NA CESTI

Plač, vriska, užas..., nesreća u Makarskoj: Dado i Denis Stojnić izvačili porodicu iz smrskanog vozila, sve ih spasili

Hronika 25.07.21, 10:11h

Plač, vriska, užas..., nesreća u Makarskoj: Dado i Denis Stojnić izvačili porodicu iz smrskanog vozila, sve ih spasili
Vozač je izgubio kontrolu i auto se prevrnuo tri-četiri puta... Braća Stojnić su odmah pritekla u pomoć i zaustavila saobraćaj, jer je vidljivost bila slaba, a potom su počeli da izvlače jedno po jedno iz auta kojem su usljed udara i prevrtanja sva vrata bila blokirana

 

 

U subotu veče, 24. jula, Makarska između 23:00 i 23:30 sati... Braća Denis i Dado Stojnić iz Sarajeva zatekla su se na licu mjesta i spasila jednu petočlanu porodicu koja je imala tešku saobraćajnu nesreću u ovom gradu na Jadranu.


Kako su opisali, vozač je izgubio kontrolu i auto se prevrnuo tri-četiri puta... Braća Stojnić su odmah pritekla u pomoć i zaustavila saobraćaj, jer je vidljivost bila slaba, a potom su počeli da izvlače jedno po jedno iz auta kojem su usljed udara i prevrtanja sva vrata bila  blokirana.


U trenutku kada se nesreća desila Denis Stojnić je bio u svom autu sa svojim menadžerom Ivanom Dijakovićem, a iza njega je vozio njegov brat Dado Stojnić sa svojim prijateljem Dinom Čehajićem. Jedan od očividaca je sve zabilježio kamerom te se na priloženim snimcima vidi šta se sve dešavalo na cesti u trenucima spašavanja ove porodice...

 

 

Denis i Dado Stojnić su razvalili šoferšajbu, Denis ju je više puta udarao nogom kako bi se razbila i potom raširio rupu na smrskanom staklu kroz koju se vozač provukao i izašao iz razvaljenog auta.


Zatim se Denis popeo na automobil i počeo da izvlači djecu iz auta, a na kraju i i majku. Imao je problem jer su vrata bila blokirana, no ipak ih je uspio razvaliti.

 


Ivan Dijaković je odmah pozvao policiju i hitnu pomoć, koja je ubrzo stigla, dok je Dino Čehajić smirivao djecu koja su se nalazila pod vidnim šokom. Na snimku se čuju plač, vriska, užas... scena koja se ne zaboravlja.

 

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

 

BLIN
KOMENTARI