VIDEO/ DRUGA STRANA PRIČE

Šta se zaista dešavalo u garaži, Čedomir Jovanović tvrdi: 'Svete mi se zbog odlaska u Srebrenicu'

Front 24.07.21, 16:58h

Šta se zaista dešavalo u garaži, Čedomir Jovanović tvrdi: 'Svete mi se zbog odlaska u Srebrenicu'
Uz novi snimak Čedomir Jovanović je objavio i izjavu koju je prethodne večeri dao za agenciju Tanjug, u kojoj je demantovao pisanje srbijanskih medija i u kojoj, između ostaloga, tvrdi da tabloidi o njemu kontinuirano iznose laži, a da su mu ovoga puta "vratili za odlazak u Srebrenicu"

 


Nakon što je u javnost procurio snimak na kojem se vidi kako Čedomir Jovanović udara komšiju zbog parking mjesta, lider LDP-a objavio je na svom Facebook profilu novi snimak, uhvaćen iz drugog ugla.


Također, uz snimak je objavio i izjavu koju je prethodne večeri dao za agenciju Tanjug, u kojoj je demantovao pisanje srbijanskih medija i u kojoj, između ostaloga, tvrdi da tabloidi o njemu kontinuirano iznose laži, a da su mu ovoga puta "vratili za odlazak u Srebrenicu".


- Lider LDP-a Čedomir Jovanović rekao je Tanjugu da je dao iskaz u policiji u kojem je demantovao pisanje pojedinih medija da je u petak tokom svađe oko parking mjesta pretukao V.S. dodajući da insistira da se izvrši uvid u sistem video nadzora i da se o svemo obavijesti nadležno tužilašvo.


Jovanović je opisao događaj ispred garaže zgrade u kojoj stanuju i on i V.S, navodeći da je stajao u kolima ispred garaže i da nikome nije blokirao put.
V.S. se potom, kako je naveo Jovanović, u svom vozilu pojavio iza njegovog automobila i svirao mu bez razloga, nakon čega mu je u više navrata opsovao majku.

 

Jovanović dodaje da je potom izašao iz automobila i zatražio od V.S. da ga ostavi na miru, ali da je on nastavio da ga psuje i da je počeo da pretura po svojoj torbici simulirajući da će da iz nje izvadi neko oružje.


Lider LDP-a dodaje da je tada odgurnuo V.S. u predjelu ramena i da se ovaj zateturao unazad, nakon čega je otišao.


- Da je prvi put, rekao bih da tabloidi to rade zbog tiraža i medijskog rejtinga, ali po ko zna koji put ti mediji, po pravilu, lažu o meni zato što mi preko njih zločinačko udruženje odgovara na moju politiku i ono što radim. Danas su mi vratili za odlazak u Srebrenicu, na isti način kao što su mi ubice prošli put došle pred stan pjevajući pjesmu o Legiji - kaže Jovanović za Tanjug.

   
On navodi da se te "ubice navijači" razlikuju od Belivuka po tome što su drugo krilo istog klana i po tome što su i dalje na slobodi.
    

- Razumijem policiju, koja mora i treba da radi svoj posao, s tim što mislim da posao nije završen davanjem moje izjave i konstatacijom tužioca da ne postoji nikakvo krivično i prekršajno djelo, jer nijedan zakon nisam prekršio - ističe Jovanović.


Kako navodi lider LDP-a, biće bolje da policija provjeri izvor i puteve vijesti u kojoj je rečeno da je pretukao nevinog čovjeka.


- Medijima je proslijeđena informacija da me policija nije pronašla u stanu, iako sam u tom trenutku davao izjavu u policiji gdje sam otišao samoinicijativno kada mi je supruga pokazala vijest o navodnom incidentu koju su objavili portali - kaže Jovanović.

 

A evo i šta se vidi na snimku "iz drugiog ugla"...

 

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI