VIDEO/ Lider LDP-a i Komšićev savjetnik baš ima kratak fitilj

Procurio snimak na kojem se vidi kako Čedomir Jovanović udara komšiju zbog parking mjesta - evo šta je rekao o svemu

Front 24.07.21, 09:20h

Procurio snimak na kojem se vidi kako Čedomir Jovanović udara komšiju zbog parking mjesta - evo šta je rekao o svemu
Navodno Jovanović se sukobio sa komšijom oko parking mjesta

 

Vladimir S. (53) prijavio je policiji da ga je u garaži u Bulevaru Zorana Đinđića, zbog nesuglasica oko parking mjesta napao Čedomir Jovanović, piše Blic.

 

Komšija je zamjerio Jovanoviću kako je parkirao automobil. Jovanović je tada odgurnuo komšiju koji je pao na pod i on je prijavio policiji napad.

 

Portal 24sedam objavio je ekskluzivni snimak koji pokazuje kako se Jovanović, koji je savjetnik predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Željka Komšića, fizički obračunava sa svojim komšijom.

 

Supruga čovjeka, koji je završio na podu navodno zbog parking mjesta, je na kamerama vidjela da se nešto događa u garaži i odmah je došla da pomogne svom mužu.

 

Jovanoviću će biti uručen poziv da se izjasni na okolnosti događaja, pišu srbijanski mediji. A o svemu će biti obaviješteno i nadležno Tužilaštvo, koje će se izjasniti da li ima elemenata krivičnog djela ili prekršaja.

 

Blic je pozvao lidera LDP Čedomira Jovanovića, koji je rekao da ne zna o čemu se radi.

 

- Znam da je ljeto, da lijepo zvuči, ali ja zaista ne znam o čemu se radi, idem upravo u policiju da se raspitam - poručio je Jovanović.

 

Podsjećamo, Komšićev savjetnik je 2. juna napravio incident kada je razbio staklo na lokalu brze hrane u Novom Beogradu. Osumnjičen je i da da je prošle godine reketom pretukao trenera i vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju "Fizio centar".

 

Snimak možete pogledati OVDJE.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI