VIDEO/ kao na filmu

Gologuzi ljubavnik bježi preko travnjaka: Muž došao kući i zatekao ženu na djelu, njegov snimak nasmijao milione

Zabava 22.07.21, 12:53h

Gologuzi ljubavnik bježi preko travnjaka: Muž došao kući i zatekao ženu na djelu, njegov snimak nasmijao milione
Video u kojem potpuno go preljubnik bježi pred mužem za svega par dana pregledalo je preko milion ljudi... I sudeći po komentarima - slatko se nasmijalo!

 

 

 

 

Znate one filmove u kojima muž dođe kući iznenada, pa zatekne ženu u preljubi? Postoje obično dva scenarija u njima - ljubanik se sakrije u ormaru dok žena pokušava da obrlati muža lažima i objašnjenjima zašto je ničim izazvano golišava; a drugi je da ih nesrećnik zatekne na djelu, pa nastane karambol.


U ovoj drugoj verziji često se dešava da padne pesničenje, pa "kom opanci, kom obojci" - ili ljubavnik ili muž izvuku deblji kraj. A nerijetko se dešava i da akter afere počne da bježi pred razjarenim mužem...


Takva scena desila se nedavno u Brazilu, a video u kojem potpuno go preljubnik bježi pred mužem za svega par dana pregledalo je preko milion ljudi... I sudeći po komentarima - slatko se nasmijalo!


Kako se iz snimka moglo saznati, kada se iznenada pojavio na kućnom pragu, muž (koji je očigledno sumnjao u ženinu vjernost čim je u kuću ušao sa upaljenom kamerom) je imao šta da vidi.


Njegova polugola supruga, tek ogrnuta peškirom, pokušavala je da se skloni od kamere, dok su se vidjele samo noge nekog muškarca kako istrčava iz kuće. Muž je pratio preljubnika koji je "gologuz" bježao oko kuće, pritom objasnivši da je riječ o njegovom dobrom prijatelju.


Potom se ponovo suočio sa ženom kojoj je, kako se saznaje iz videa, pomogao kada joj je to bilo najpotrebnije. Kako je nesrećni muž objasnio u videu, ona je u Brazil svojevremeno došla iz Venecuele i to praktično bez ičega.


"Zaljubio sam se u tebe, dao ti dom, hranu, odjeću, nakit, automobil", pričao je dok je snimao preljubnicu koja se izgleda nije mnogo potresla što je uhvaćena na djelu.


Na kraju snimka se pojavljuje "golać", ovog puta je prekrio intimne dijelove samo čaršafom i muškarci su počeli da se prepiru...

 


Šta je dalje bilo, znaju samo njih dvojica, a ova priča je postala viralna brzinom svjetlosti i podijeljena je na nekoliko YouTube kanala. Naravno, pljuštali su pogrdni komentari na račun preljubnice, ali većinu je zabavila "gologuza bježanija" njenog ljubavnika...

 

(Mondo.rs/DEPO PORTAL/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI