FOTO/ Poznati fudbaler nije dugo samovao

Ko je atraktivna 19 godina mlađa brineta iz Bihaća koja je osvojila srce Zvonimira Bobana?

Showbizz 21.07.21, 09:10h

Ko je atraktivna 19 godina mlađa brineta iz Bihaća koja je osvojila srce Zvonimira Bobana?
Ovih dana snimljen je u Bolu na otoku Braču gdje Boban ljetuje dugi niz godina i to u društvu 33-godišnje stomatologinje Marijane Gikić s kojom je navodno već neko vrijeme u romantičnoj vezi

 

Vijest o razvodu Zvonimira i Leonarde Boban početkom maja odjeknula je poput bombe hrvatskom scenom. Jedan od najdugovječnijih i najstabilnijih parova odlučio je krenuti odvojenim putovima nakon 28 godina braka. Što je kumovalo njihovu razlazu, mnogi su se tada pitali, a oni su i u najtežem životnom periodu uspjeli zadržati svoj dignitet.

 

- Lea i ja razišli smo se i živimo odvojeno. Nastavit ćemo zajednički voditi brigu o djeci u skladu i u velikom poštovanju koje imamo jedan prema drugome. Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način. Više se nećemo očitovati o ovoj temi, za koju smo mislili da nikada neće doći u naš život - rekao je tada kratko Zvonimir Boban (52) koji, kako se čini, nije dugo samovao.

 

Odmor na Braču

 

Ovih dana snimljen je u Bolu na otoku Braču gdje Boban ljetuje dugi niz godina i to u društvu 33-godišnje stomatologinje Marijane Gikić s kojom je navodno već neko vrijeme u romantičnoj vezi. O novoj ljubavi Boban se za sada ne oglašava što i ne čudi jer je svoj privatan život oduvijek nastojao čuvati podalje od javnosti.

 

zvonimir-boban-marijana-gikic

 

Njegova nova odabranica rodom je iz Bihaća, a u Zagrebu je 2005. godine završila Zdravstveno učilište, a potom i studij stomatologije na kojem je diplomirala 2012. godine. Da joj je obrazovanje visoko na listi prioriteta, Marijana je dokazala iste godine kada je upisala poslijediplomski doktorski studij dentalne medicine, a 2015. započela specijalizaciju iz stomatološke protetike. Koliko je posvećena poslu, dalo se naslutiti i na temelju fotografija jedne od naših najpoznatijih stomatoloških poliklinika.

 

- Danas je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu održana promocija sveučilišnih magistara dentalne medicine među kojima je bila i naša univ.mag.med.dent. Marijana Gikić! Ovim putem želimo našoj doktorici u ime cijelog tima čestitati na njezinu akademskom dostignuću i poželjeti puno uspjeha u budućnosti - stoji u objavi na službenoj Facebook stranici poliklinike koja je objavljena u septembru 2020. godine.

 

marijana-gikic

 

U aprilu ove godine Marijana se nakratko okušala i u modnim vodama. Atraktivna brineta postala je zaštitno lice nove kolekcije brenda DeLight iza kojeg stoji dizajner Ivan Friščić. Njeni profili na društvenim mrežama zaključani su za javnost, fotografije ne dijeli s javnosti, no zato na svom Instagramu ponosno ističe da je majka male Vere, čime otkriva da ima djevojčicu. Navodno je već upoznala i nekoliko članova porodice Boban s kojima se odlično slaže.

 

Posljednje pojavljivanje

 

Podsjetimo, Zvonimir i njegova sada već bivša supruga Leonarda upoznali su se 1989., vjenčali su se u Milanu 1993., a zbog ljubavi Leonarda se oprostila od manekenstva i posvetila porodici. Par je usvojio četvero djece, a 2009. postali su i biološki roditelji djevojčice Ruže. Zadnjih godina rijetko su se pojavljivali u javnosti, a posljednji put porodica Boban snimljena je u septembru 2019. u milanskoj La Scali na dodjeli nagrada najboljim nogometašima u organizaciji Fife. Boban je došao u društvu supruge Leonarde i njihove djece Marte, Marije i Rafaela.

 

Leonarda i Zvonimir oduvijek su se podržavali u poslovnim pothvatima, a mnogi su i tada komentirali kako porodica djeluje skladno. Nikakvi problemi nisu se naslućivali, a Zvonimir i Leonarda bili su jedan od rijetkih parova na hrvatskoj sceni uz koje se nikada nisu vezali nikakvi skandali.

 

 

(Vecernji.ba, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI