Djela Belivukovog klana

Vulin na televiziji pokazivao monstruozne fotografije obezglavljenih tijela: Kasapili žrtve sa osmijehom na licu

Front 19.07.21, 09:23h

Vulin na televiziji pokazivao monstruozne fotografije obezglavljenih tijela: Kasapili žrtve sa osmijehom na licu
Na fotografijama su se vidjeli članovi kriminalne grupe Belivuk i Srđan Lalić, koje drže osobu sakrivenog identiteta, kako je naveo Vulin, „pred klanje“, obezglavljeni leš proboden sa više noževa iz kog se cijedi krv u kantu, otkinuta ljudska stopala

 

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin je na televiziji sa nacionalnom frekvencijom objavio djelimično cenzurisane fotografije obezglavljenih tijela, u sklopu političke talk show emisije.

 

On je gostujući u Hit tvitu na TV Pink kazao da su u pitanju fotografije koje su nađene na mobilnim telefonima članovima kriminalne grupe Veljka Belivuka, a da su svi zločini počinjeni u kući u Ritopeku.

 

Na fotografijama su se vidjeli članovi kriminalne grupe Belivuk i Srđan Lalić, koje drže osobu sakrivenog identiteta, kako je naveo Vulin, „pred klanje“, obezglavljeni leš proboden sa više noževa iz kog se cijedi krv u kantu, otkinuta ljudska stopala.


Prikazane su i fotografije paketa, za koje je Vulin tvrdio da sadrže kokain, kao i fotografije osumjičenih na bazenu i na ljetovanju.

 

„Sve (žrtve) su navijači Partizana, klali su ih drugi navijači Partizana, utvrdili smo identitet svih do jednog… (Fotografije) su njihovi trofeji, oni su se time hvalili“, naveo je ministar unutrašnjih poslova.

 

Vulin je ocijenio da medijski navodi da se tribina Patizana „buni“ protiv predsjednika države Aleksandra Vučića i da skandira protiv njega, predstavljaju „instruisano nezadovoljstvo kriminalne grupe“.

 

Uznemirujuće fotografije su istovremeno sa gostovanjem ministra Vulina na Pinku objavili brojni tabloidi i internet portali u Srbiji.

 

Ovaj potez ministra uzrokovao je burne reakcije na društvenim mrežama.

 

Stravične fotografije možete pogledati OVDJE, ali vas upozoravamo da je riječ o izuzetno uznemirujućem sadržaju.


(DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI