Malo drugačiji sveštenik

Patrijarh Porfirije uživao na Exitu: Oduvijek je volio rock muziku, djevojke su bile zaljubljene u njega...

Zabava 15.07.21, 13:06h

Patrijarh Porfirije uživao na Exitu: Oduvijek je volio rock muziku, djevojke su bile zaljubljene u njega...
Inače, najbolji drugovi patrijarha Porfirija ranije su otkrili da je oduvijek volio rock muziku

 

Vladika Porfirije posjetio je najpopularniji festival u Srbiji, Exit, gdje ga je narod srdačno pozdravljao, a on se sa svima pozdravljao i fotografisao za uspomenu.

 

– Divno je bilo vidjeti patrijarha Porfirija na jednom festivalu kao sto je Exit. To možda u prvi mah niko ne bi očekivao, ali to samo pokazuje da je čovjek iz naroda i da se ne libi da posjećuje mjesta, na kojima ga ne bismo očekivali. Svi su bili oduševljeni, što je i pored mnogobrojnih obaveza svratio do tvrđave, da vidi kako sve izgleda.

 

On je i dalje naš Novosađanin, proveo je ovdje sa nama u Kovilju i Novom Sadu više od 20 godina, iako je sada na čitavu Crkve u Beogradu. A znamo da naš patrijarh voli muziku koja se ovdje izvodi – uz osmijeh je rekao bogoslov Miloš, koji je imao čast da popriča i da se slika sa patrijarhom, prenosi Blic.

 

patrijarh-porfirije-exit

 

Inače, najbolji drugovi patrijarha Porfirija ranije su otkrili da je oduvijek volio rock muziku.

 

– Nosio je malo dužu kosu, slušao rokenrol i gotovo sve djevojke bile su zaljubljene u njega. Uvijek je bio odmjeren, lijepo vaspitan, veliki prijatelj koji je svima želio da pomogne – rekao je Dušan Delić, umjetnik iz Čikaga.

 

(DEPO PORTAL/dg)

BLIN
KOMENTARI