Ne želi da učestvuje u njenom 'bolnom padu'

Karleuša o dokumentarcu o Arkanovoj udovici: Ceca je najveća sramota srpskog naroda, ona je saradnica ubica premijera

Mediji 14.07.21, 09:03h

Karleuša o dokumentarcu o Arkanovoj udovici: Ceca je najveća sramota srpskog naroda, ona je saradnica ubica premijera
To što je narod tek sada „otvorio oči“ i shvatio ko je ova žena, to je već druga tema, kaže Karleuša

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša oglasila se na svom Instagram nalogu o epizodi serijala "Junaci doba zlog", koja se emituje na televiziji N1, a koja se u novoj epizodi bavi likom i djelom pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, udovice ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana.

 

Kriminalni klanovi

 

Karleuša je objasnila zbog čega je odbila da gostuje u dokumentarcu, jer već čitave dvije decenije javno govori o njoj i “zločinima koje je počinila u saradnji sa najvećim kriminalnim klanovima sa ovih prostora”.

 

- Zvali su me da učestvujem u ovom dokumentarcu o Svetlani Ražnatović i svjedočim o koje sam od nje i njene ekipe doživjela. Odbila sam, ne zato što nemam šta da kažem, već zato što ja o tome govorim već 20 godina javno. To što je narod tek sada „otvorio oči“ i shvatio ko je ova žena, to je već druga tema! Ona je najveća sramota srpskog naroda jer ju je narod nazvao „srpskom majkom“, a ona je bila sve, samo ne majka.

 

Blizak saradnik ubica, otmičara, ratnih zločinaca, ubica premijera. Spisak je stravičan. Imala sam m*** da 20 godina javno govorim o tome, dok su me plaćeni mediji satanizovali i zabranjivali (zabranjuju me i dalje, ali sada mogu samo da ga d*****). Sada kada je njeno prošlo i kada je nebitna, ne želim da učestvujem u bolnom padu te žene. Ali ga je svakako zaslužila - napisala je Karleuša.

 

jk-ceca

 

Uputila zahtjev

 

Podsjetimo, prije nego što je emisija „Srpska majka“ iz serijala „Junaci doba zlog“ stigla na sto montažera, folk pjevačica Svetlana Ražnatović je najprije redakciji televizije N1, a potom produkciji JSP preko pravnog zastupnika uputila zahtjev „da se ne emituje emisija o njegovoj klijentkinji“.

 

Navedeno je i da će, ako se ne postupi u skladu sa dopisom, Svetlana Ražnatović biti prinuđena da „pokrene odgovarajuće sudske postupke kako bi zaštitila svoj lik i djelo“.

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI