FOTO/ NIJE SE ŠTEDJELO

Šef AstraZenece počastio se kućom od 8 miliona dolara: Kupio vilu u Australiji, ostavit će vas bez teksta...

Auto & Dom 13.07.21, 15:02h

Šef AstraZenece počastio se kućom od 8 miliona dolara: Kupio vilu u Australiji, ostavit će vas bez teksta...
Agent za nekretnine Tim Foote opisao je novo imanje obitelji Pascala Soriota, šefa AstraZenece kao "jednu od najboljih australskih kuća"

 

 


Pascal Soriot, izvršni direktor multinacionalne farmaceutske tvrtke AstraZeneca, kupio je novi dom u Australiji za osam milijuna dolara. Kuća se nalazi na sjeveru Sydneya, a pretpostavlja se da ju je kupila njegova supruga dok je on bio u Europi, piše Gloria.


Agent za nekretnine Tim Foote opisao je novo imanje obitelji Pascala Soriota, šefa AstraZenece kao "jednu od najboljih australskih kuća" i dodao: "Ovo je imanje nevjerojatno u svakom pogledu, a nevjerojatna pažnja prema detaljima nema premca. Dom je luksuzni kompleks koji pruža sve što bi bilo koja obitelj mogla poželjeti. Postoji čak i podno grijanje u cijeloj kući."


A da se nije štedjelo na uređenju jasno je iz jednog pogleda na fotografije – dizajneri su pomno uredili svaki kutak luksuznog imanja koje je u cijelosti okruženo zelenilom.


Osim eksterijera, impresivan je i interijer. Kuća se sastoji od četiri spavaće sobe, tri kupaonice, kuhinja s otokom i dnevni boravak spojeni su staklenom stijenom s vanjskom prostorom. Reciklirana drvena građa, zasvođeni stropovi i teraco podovi daju elegantnu raskoš kući iz snova. Kompletna automatizacija, vrhunska klimatizacija, prostrana teretana, podrum i kino s galerijom za umjetnička djela stvaraju osjećaj kao da živite u hotelu.


Pascal Claude Roland Soriot glavni je direktor farmaceutske multinacionalne tvrtke AstraZeneca od listopada 2012., a u poslu mu je najveća podrška supruga s kojom ima dvoje djece.

 

Više fotografija pogledajte ovdje.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

BLIN
KOMENTARI