Vijećnica Naše stranke izazvala buru na društvenim mrežama

Žestoke kritike zbog izjave Irme Baralije o gradonačelnici Sarajeva: 'Začuđujući i malograđanski komentar'

Front 23.06.21, 11:19h

Žestoke kritike zbog izjave Irme Baralije o gradonačelnici Sarajeva: 'Začuđujući i malograđanski komentar'
Na Twitteru su joj mnogi zamjerili zbog neumjesnog komentara. Saša Magazinović iz SDP- a je rekao: "Draga Irma, da si ti postala gradonačelnica i neko tebe ovako komentarisao, Benjamina Karić bi reagovala"

 

Povodom jučerašnje posjete gradonačelnice Sarajeva Benjamine Karić Banjoj Luci, gradska vijećnica Grada Mostara Irma Baralija se oglasila na svom Facebook u kome je podijelila fotografije Benjamine Karić u posjeti Mostaru na kojoj se nalazi sa gradonačelnikom Kordićem i njenu fotografiju sa gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem.

 

Baralija je napisala kako joj je malo nezgodno sada kad pogleda slike iz njihove posjete.

 

U komentaru ispod fotografije Baralija je navela poređenje kako je Benjaminina slika sa Draškom kao fotografija sa vjenčanja, dok je pak njena slika sa Kordićem kao fotografija na kojoj izgleda kao nakon dvoje djece.

 

bnjamina-karic-drasko-stanivukovic

 

Na Twitteru su joj mnogi zamjerili zbog neumjesnog komentara. Saša Magazinović iz SDP- a je rekao: "Draga Irma, da si ti postala gradonačelnica i neko tebe ovako komentarisao, Benjamina Karić bi reagovala".

 

 

Bh. režiser Dino Mustafić je dodao kako se radi o nepristojnom komentaru od Baralije, te da je to "začuđujući i malograđanski komentar koji je žutilo, mentalno i stvarno".

 

 

(Pressmedia.ba, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI