Kako general lično radi na svojoj diskreditaciji

Profil Nedžada Ajnadžića ko profil 'Sabit iztarčina': Posjetite ga i unesite vedrinu u vašu svakodnevnicu

Front 10.06.21, 11:57h

Profil Nedžada Ajnadžića ko profil 'Sabit iztarčina': Posjetite ga i unesite vedrinu u vašu svakodnevnicu
Ova stranica tj. objave na njoj toliko su postale zabavne i viralne, da je prevaziđena i faza osjećaja susramlja, kako to kaže premijer Forto, zbog činjenice da je jedan bivši načelnik centralne općine Sarajeva toliko nepismen, te je sada samo postala puka razonoda

Bivši načelnik Općine Centar Nedžad Ajnadžić nakon što je poslije lokalnih izbora neko vrijeme proveo dalje od očiju javnosti kako bi savladao stid od katastrofalnog poraza koji je doživio kao kandidat SDA za novi mandat, odlučio je aktivirati se na svojoj Facebook stranici, piše Pressmedia.ba.

 

Nakon prvih nekoliko objava građani su mislili da je stranica prodata, te da se na njoj oglašava neko treći, želeći da diskredituje lik i djelo nekadašnjeg generala, ali vrijeme je pokazalo da zapravo general lično radi na svojoj diskreditaciji.

 

Sa objavama koje obiluju nepismenim frazama, neispravno napisanim riječima i besmislenim rečenicama, ovaj profil dobio je jednu potpuno novu dimenziju. Naime umjesto da informiše isti će vas nasmijati do suza.

 

U potpuno drugi plan pala je činjenica da Ajnadžić teško podnosi činjenicu da nije načelnik i da je brutalno potučen, a što je vidljivo iz intencija njegovih objava, piše Pressmedia.ba. Ova stranica tj. objave na njoj toliko su postale zabavne i viralne, da je prevaziđena i faza osjećaja susramlja, kako to kaže premijer Forto, zbog činjenice da je jedan bivši načelnik centralne općine Sarajeva toliko nepismen, te je sada samo postala puka razonoda.

 

Ukoliko ne pratite, obavezno bacite lajk na stranicu ‘Nedžad Ajnadžić – Government Official’ na Facebooku i unesite malo vedrine u vašu svakodnevnicu.

 

Do tada donosimo nekoliko zanimljivosti sa profila:

 

nedzad-ajnadzic-1

 

nedzad-ajnadzic-2

 

nedzad-ajnadzic-3

 

nedzad-ajnadzic-4

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI