FOTO/ Incident u Novom Beogradu, lider LDP-a odveden u policiju

Čedomir Jovanović razlupao izlog restorana, pa se oglasio: 'Oni samo taj jezik razumiju'

Hronika 03.06.21, 08:05h

Čedomir Jovanović razlupao izlog restorana, pa se oglasio: 'Oni samo taj jezik razumiju'
Dok je sjedio u neposrednoj blizini lokala u kojem je napravio incident, okružen pripadnicima MUP, Čedomir Jovanović se sve vrijeme smijao

 

U kiosku brze hrane u Novom Beogradu došlo je do incidenta kada je lider LDP Čedomir Jovanović, nakon svađe sa radnicima, razbio izlog, prenosi portal Nova.rs.

 

Incident se odigrao oko 22.00 sata, a kako su beogradski mediji prenijeli, Jovanović je izlog razbio kamenom, prenosi Nova.rs.

 

cedomir-jovanovic-lokal

 

 

Kako prenosi portal, Jovanović je nakon incidenta jedno vrijeme razgovarao sa policajcima, a zatim je džip Interventne jedinice odveo lidera LDP u policijsku stanicu Novi Beograd. Za njima su otišli Jovanovićeva supruga Jelena i njegov advokat Aleksandar Šćekić.

 

Dok je sjedio u neposrednoj blizini lokala u kojem je napravio incident, okružen pripadnicima MUP, Čedomir Jovanović se sve vrijeme smijao.

 

cedomir-jovanovic

 

O svemu se jutros oglasio i lider LDP-a. Jovanović je rekao da je tako reagovao nakon što su ga napali pripadnici navijačke grupe "Hijene".

 

„Otišao sam da dam izjavu kao i svaki drugi čovek… To nisu prenijeli mediji, to su pisali Kurir, Nova, pa su svi razvlačili“, kazao je Jovanović u izjavi za TV Prva.

 

On je ispričao da su ga u srijedu uveče napali pripadnici navijačke grupe „Hijene“.

 

„Sve je snimljeno, neka se gleda. Baš me briga šta pišu tabloidi, neka slave te huligane, ali se neću sklanjati sa puta. Ovdje živim“, objasnio je lider LDP.

 

Govoreći o incidentu, potvrdio je da je razbio izlog i naveo da ovaj atak nije prvi.

 

„Ovo nije prvi… Redovno me čekaju kao i sinoć. Bacio sam stolicu u staklo, jesam. Jer oni samo taj jezik razumiju, nijedan drugi. Ovo je problem, a nije problem Beton hala… To ne može da očekuje od mene. Nisam došao kod njih, oni su došli kod mene. Nek' me zaobizlaze na ulici, ne interesuje me. Da me nisu napali, ne bi bilo ničega“, istakao je Jovanović.

 

Kazao je da sada „ne zna da li će podnijeti prijavu“ i ističe da nije kontaktirao advokata.

 

 

(DEP?O PORTAL/md)

 

 

 

 

BLIN
KOMENTARI