FOTO/ uskoro stižu još dvije

Otvorena još jedna KONZUM prodavnica, četvrta u ovoj godini... Zavirite u novi objekat!

Biznis Klub 01.06.21, 13:51h

Povodom otvorenja Konzuma Tron najsretniji kupci su nagrađeni vrijednim poklonima na kolu sreće, a svaki 50. kupac dobio je cijelu kupovinu potpuno besplatno. Značajne uštede kupci su ostvarili uz posebnu akcijsku ponudu kreiranu povodom otvorenja

 

 


Konzum je danas otvorio novu prodavnicu Konzum Tron u Travniku na adresi Donje Putićevo bb.

 


Prodavnica se prostire na gotovo 600m2 i nudi bogat asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda za svakodnevne potrebe domaćinstva. Ponuda obuhvata dnevno svježe i kvalitetno voće i povrće, svježe meso, pekarske i delikatesne proizvoda te osnovne životne namirnice, piće i slatkiše uz značajnu zastupljenost domaćih proizvoda, kao i veliki izbor proizvoda za čišćenje, njegu i higijenu. Dodatnu specifičnost asortimana čine proizvodi Konzumovih trgovačkih marki sa najboljim omjerom cijene i kvaliteta.


U novoj prodavnici Konzum Tron zaposleno je 15 novih zaposlenika.


- Konzum Tron je četvrta prodavnica koju smo otvorili u ovoj godini. Uporedo sa otvaranjem novih prodavnica, renovirali smo i ponovo otvorili za kupce tri postojeća prodajna objekta. Sretan sam jer smo uprkos neizvjesnim okolnostima nastalim zbog pandemije, ipak uspjeli Jpripremiti i realizovati veći dio plana širenja naše maloprodajne mreže. Danas smo neposredno prije samog otvorenja Konzuma Tron uz poštivanje epidemioloških mjera ugostili naše partnere dobavljače i zajedno sa njima obišli prodavnicu, a potom dobrodošlicu poželjeli našim kupcima. Vjerujemo da su kupci zadovoljni i da će Konzum Tron biti njihovo novo mjesto ugodne i što je još važnije povoljne kupovine, koje će sa zadovoljstvom redovno posjećivati – izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.


Povodom otvorenja Konzuma Tron najsretniji kupci su nagrađeni vrijednim poklonima na kolu sreće, a svaki 50. kupac dobio je  cijelu kupovinu potpuno  besplatno. Značajne uštede kupci su ostvarili uz posebnu akcijsku ponudu kreiranu povodom otvorenja.


Već naredne sedmice Konzum otvara novu prodavnicu u naselju Brnjaci nadomak Kiseljaka, a uskoro i još jedan prodajni objekat u Livnu.

 

Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI