PODRŠKA HADŽIFEJZOVIĆU

Izdrži, Senade! Moralna bijeda nikad nije mogla dugo... Nije važno sto lažu, važno je da im ne vjerujemo!

Mediji 29.05.21, 17:03h

Izdrži, Senade! Moralna bijeda nikad nije mogla dugo... Nije važno sto lažu, važno je da im ne vjerujemo!
Izdrži, Senade, moralna bijeda nikad nije mogla dugo. Na strani smo pravde, istine, poštenja. Znači, na tvojoj strani ili ti na našoj. Svejedno. Nije važno sto lažu, važno je da im ne vjerujemo - poručio je Pećanac

 

 


Među onima koji su javno pružili podršku bh. novinaru Senadu Hadifejzoviću zbog prijetnji kojima je izložen je i bivši ministar MUP-a KS Nermin Pećanac.

 

- To je  napad na struku, napad na istinu, napad na slobodu govora i mišljenja, napad na ličnost i napad na sve one koji ne misle kao vladajući. Koliko puta su nas vladajući prevarili, izdali, slagali, pogrešne odluke donosili, al' im niko nije prijetio kao što oni prijete.


Samo im se prijeti demokratskim izborima. Oni misle da je demokratija nasilje i zakon jačeg. Bojim se da prenos vlasti 2022. neće biti miran.


Al' nema više straha, dosta tlačenja od strane par porodica i njihovog terora. Normalni i pošteni su u većini. To pokazati na izborima i poslati ih u njihovo prirodno stanište. Zatvor.


Tačno, prijetimo im pravnom državom, istinom, argumentima i dokazima.


Izdrži, Senade, moralna bijeda nikad nije mogla dugo. Na strani smo pravde, istine, poštenja. Znači, na tvojoj strani ili ti na našoj. Svejedno. Nije važno sto lažu, važno je da im ne vjerujemo - poručio je Pećanac.

 

Podsjećamo, za večeras u 18:45 sati, prije Centralnog dnevnika, najavljeno je okupljanje ispred FACE TV-a, gdje su pozvani svi oni koji žele dati podršku jednom od najpoznatijih novinara u BiH, Senadu Hadžifejzoviću.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI