VIDEO/ Kćerka predsjedavajućeg Predsjedništva BiH na Twitteru

Inspekcija posjetila restoran Dodikove kćerke, Gorica ismijava Stanivukovića: 'Bahatimo se, jbg'

Biznis Klub 25.05.21, 19:48h

Inspekcija posjetila restoran Dodikove kćerke, Gorica ismijava Stanivukovića: 'Bahatimo se, jbg'
Jedan korisnik Twittera je upitao "Gdje vam je građevinska dozvola za sve ovo", na šta mu je Dodikova kćerka odgovorila "Bahatimo se j****a"

 


Gorica Dodik, kćerka predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, Milorada Dodika, oglasila se danas na svom Twitter profilu, gdje je obavijestila javnost da je danas u njen restoran Agape dolazila gradska inspekcija.

 

Kako je kazala Gorica Dodik, inspekcija nije mogla pronaći bilo kakve nepravilnosti u vezi sa njenim ugostiteljskim objektom, pa su iz inspekcije došli do zaključka da pokretna perbola i staklo iznad šanka nema potrebu građevinsku dozvolu, piše Oslobođenje.

 

Dodik je poručila svim banjalučkim ugostiteljima da se ne iznenade ukoliko im inspekcija bude tražila građevinsku dozvolu za tende i suncobrane u njihovim ugostiteljskim objektima.


Nedugo nakon objavljenog videozapisa u kojem je objasnila današnju posjetu gradske inspekcije, Gorica Dodik je objavila novi snimak svog restorana Agape uz opis "Sporni objekat".

 

Jedan korisnik Twittera je upitao "Gdje vam je građevinska dozvola za sve ovo", na šta mu je Dodikova kćerka odgovorila "Bahatimo se j****a".

 

Na ovaj način, Gorica Dodik poslala je, čini se, poruku aktuelnom gradonačelniku Banja Luke, Drašku Stanivukoviću, pokušavši tako ismijati njegove pokušaje dokazivanja nelegalne gradnje objekata na području Banja Luke.

 

Ovdje možete pogledati Goricine videe.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI