Nogometaše spašavale tri policijske patrole

Horde zla upale na trening FK Sarajevo, postrojili igrače - neki su dobili i šamare! Traže direktoricu Sabrinu Buljubašić

Sport 24.05.21, 13:41h

Horde zla upale na trening FK Sarajevo, postrojili igrače - neki su dobili i šamare! Traže direktoricu Sabrinu Buljubašić
Prema informacijama koje su novinari Avaza saznali na licu mjesta, u kamp su stigle tri policijske patrole, kako bi spriječile bijesne navijače da se obračunaju sa igračima

 

Drama u Trening kampu FK Sarajevo je okončana, a prije nekoliko trenutaka i posljednji igrači napustili su centar. Kako javljaju reporteri Avazovog portala Krste Velkoski i Amer Dupovac su posljednji napustili kamp.

 

Prema informacijama koje su novinari Avaza saznali na licu mjesta, u kamp su stigle tri policijske patrole, kako bi spriječile bijesne navijače da se obračunaju sa igračima.

 

Podsjetimo, jutros se u Trening kampu FK Sarajevo odigravala prava drama. Navijači bordo kluba, popularne "Horde zla", upale su na trening prvog tima i postrojili igrače.

 

Neki su dobili i šamare, a najgore je prošao Dušan Hodžić.

 

Treba reći da su navijači tražili i odgovore od direktorice Sabrine Buljubašić, ali iako su insistirali da se s njom čuju telefonski, ona se nije javila.

 

Sarajevo je izgubilo 13 bodova prednosti na proljeće i ostalo bez titule, igračima se duguje više plaća, gasi se Škola fudbala "Asim Ferhatović Hase", a vodstvo kluba je nedodirljivo. Navijači su očigledno odlučili uzeti stvari u svoje ruke.

 

(Avaz.ba, DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI