O trošku države

Kakav potez: U Crnoj Gori od sutra besplatni PCR testovi za turiste!

Hronika 12.05.21, 19:58h

Kakav potez: U Crnoj Gori od sutra besplatni PCR testovi za turiste!
Ministrica zdravlja Jelena Borovinić Bojović ranije je kazala da je o trošku države osigurano bolničko liječenje svih turista koji se za vrijeme boravka u Crnoj Gori eventualno razbole od covid - 19 i zahtijevaju hospitalizaciju

 

Ministarstvo zdravlja Crne Gore obavijestilo je Institut za javno zdravlje i sve domove zdravlja u toj zemlji, da se od četvrtka, 13. maja, besplatno rade PCR testovi turistima, a kojima je on nužan za povratak u matične zemlje.

 

Ministrica zdravlja Jelena Borovinić Bojović ranije je kazala da je o trošku države osigurano bolničko liječenje svih turista koji se za vrijeme boravka u Crnoj Gori eventualno razbole od covid - 19 i zahtijevaju hospitalizaciju.

 

Crnogorsko Ministarstvo je od danas ublažilo mjere koje se provode radi suzbijanja širenja koronavirusa. Do četvrtka 20. maja važit će nove, liberalilnije mjere kojima se ukida zabrana međugradskog prometa vikendom i policijski sat, a termin izvođenja muzike uživo u baštama ugostiteljskih objekata pomjera se za sat, i dozvoljava od 19 sati do 22 sata, prenosi Radiotelevizija Crne Gore.

 

(FENA/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI