VIDEO/ ŠERIF KONJEVIĆ NIKAD DIREKTNIJE

Kažu da sam papak... Pa što me onda slušaš?! Opet bih napravio (korona) dernek, snimak što je procurio - to nije moj nivo!

Showbizz 07.05.21, 21:25h

Kažu da sam papak... Pa što me onda slušaš?! Opet bih napravio (korona) dernek, snimak što je procurio - to nije moj nivo!
- Opet bih isto uradio i možda ću ovih dana opet napraviti isti dernek. To je bila privatna zabava i taj snimak koji je procurio, to nije moj nivo - kazao je Konjević prisjećajući se korona derneka koji je prošle godine izazvao osudu javnosti

 

 


U novoj epizodi serijala Đir sa Memom u produkciji Avaz TV, gost je jedan od najboljih folk pjevača Šerif Konjević.

 

Čovjek koji uvijek ima šta da kaže i pjevač koji ima jedan od najboljih glasova. Govorio je i o korona derneku koji je prošle godine izazvao osudu javnosti.


- Opet bih isto uradio i možda ću ovih dana opet napraviti isti dernek. To je bila privatna zabava i taj snimak koji je procurio, to nije moj nivo - kazao je Konjević.


Kaže da je došao u poziciju da bi volio da ga mnogi ne slušaju. Voditelj Memo nije vjerovao šta čuje, a onda je Šerif pojasnio:


-  Mnogi ne prepoznaju čime se ja bavim. Ja sam Šerif Konjević koji toliko godina traje, ali sve u životu su samo moje emocije, nisu pjesme. Ja nemam pjesme namjenske, ovo - ono.


Pogledajte video...

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI