DRAMA U KOMŠILUKU, KAKAV UŽAS

Htjela je samo da podigne očne kapke: Otišla u popularnu kliniku, tamo je dočekao nadriljekar i unakazio!

ŽENA iN 06.05.21, 14:37h

Htjela je samo da podigne očne kapke: Otišla u popularnu kliniku, tamo je dočekao nadriljekar i unakazio!
Nije joj palo na pamet da neko ko gostuje na televiziji i ima ordinaciju na Terazijama može biti prevarant, jer nije imala razloga da sumnja u stručnost, ali da joj je danas jasno da je trebalo bolje da se raspita

 

 

Početkom marta otvorena je Pandorina kutija kada su na društvenim mrežama u Srbiji isplivale fotografije nestručno izvedenih tretmana i estetskih zahvata iza kojih stoje osobe koje se predstavljaju kao stručnjaci u oblasti estetske medicine i plastične hirurgije. Oštećena lica pokrenula su pravne postupke protiv nadrilekara, ali ožiljci, oni vidljivi i psihološki, ne mogu se tako lako izbrisati.


Sagovornica portala Žena.rs (ime poznato redakciji) ne zvuči kao neko ko je ogorčen ili bijesan zbog onoga što joj se desilo, već kao neko ko se našao u neobranom grožđu i traži izlaz iz nezavidne situacije.


Kaže da joj nije palo ni na pamet da neko ko gostuje na televiziji i ima ordinaciju na Terazijama može biti prevarant, jer nije imala razloga da sumnja u stručnost, ali da joj je danas jasno da je trebalo bolje da se raspita.


Informacija koja joj je promijenila život


- U novembru 2020. godine od rođake sam dobila infromaciju da njen "estetski hirurg", koji ima kliniku na Terazijama i koga posjećuje, traži ženu preko 50 godina koja nije radila nikakve intervencije, kako bi joj uradio gratis fejslifting. Imala sam odlično lice i kožu, osim spuštenih kapaka, to je jedino što sam željela da promijenim. Nisam željela nikakve botokse ili popunjavanje lica. Spušteni kapci su mi smetali i pomislila sam, ako je već besplatno, što da ne. Ubijeđena da je čovjek estetski hirurg. Moja rođaka koja je išla kod njega na pilinge je bila zadovoljna.


Ova ponuda je bila u sklopu njegovog "doktorskog rada", a nakon završenog posla, dobio bi dozvolu da postavi fotografije na Instagram profil.


Na razgovor sam otišla 24. novembra prošle godine i dogovorili smo se da ću ta žena biti ja, što je potvrđeno objavljivanjem moje fotografije na njegov Instagram profil "Dr Sauvage" (Sava Knežević) uz propratni tekst.


Problemi nakon intervencije


Sagovornica je za portal Žena.rs rekla da je došla na zakazanu intervenciju 27. novembra i da je pored Kneževića bila i njegova majka Nela. Ne krije da je šokirana što je majka dopustila da se ovako nešto desi, a da je znala da sin nije školovan za posao koji obavlja, već da je fizioterapuet.


Po dolasku anesteziologa rečeno joj je da javi suprugu da dođe po nju oko osam uveče. Kaže da nije ni znala da je došlo do komplikacija i da je moglo svašta da bude. Zbog komplikacija sa anestezijom iz klinike je izneta u pola 12 uveče uz prepisanu terapiju.


- Terapiju sam pila do 9. decembra kada mi je bio zakazan termin, kako bi mi uradio piling. Narednog dana toliko sam bila otečena da nisam mogla da otvorim oči, a usne su mi bile jako otečene, kao i cijelo lice, što se vidi na slikama. Kada sam ga pitala - da li je to normalno, rekao je da će sve biti u redu.


Hemijski piling napravio je još veće probleme, iako je Sava Knežević tvrdio da će joj koža poslije toga "procvjetati" i od njega se naša sagovornica još uvijek oporavlja uz vidljive tragove - ožiljke i popucale kapilare na licu koje ne može da prekrije ni tečni puder.


Naime, posle fejsliftinga nije ni bila svjesna da je situacija loša i mislila je da će piling riješiti probleme.

 

estetske-korekcije-nadriljekar-2


Objavio pa izbrisao njenu fotografiju, a potom i Instagram stranicu


- Na Instagramu je objavio moju fotografiju sa pilingom koju je ubrzo uklonio, vidjevši da oporavak ne ide po planu. Navodno liječenje trajalo je sve do 13. aprila ove godine, nakon čega bi mi uradio novi piling kako bi sredio ožiljke ispod brade i uništenu kožu na ostatku lica u vidu crvenila i neravnina.


Dermatolozi su joj nakon čitavog fijaska objasnili da su kapilari dubinski oštećeni i da se mogu ukloniti laserom, ali da je pitanje da li će se sve vratiti u normalu. Ožiljci će morati hirurški da se odstranjuju i pitanje je koliko će sve koštati i da li će se situacija zaista vratiti na ranije stanje.


Nastavak teksta i više fotografija pogledajte ovdje.

 

(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI