Riješio stari problem

Tarik Filipović se podvrgnuo estetskom zahvatu: 'Kad sam vidio kako se Ella Dvornik sredila, pomislio sam zašto ne bih i ja'

Showbizz 24.04.21, 20:18h

Tarik Filipović se podvrgnuo estetskom zahvatu: 'Kad sam vidio kako se Ella Dvornik sredila, pomislio sam zašto ne bih i ja'
Prvi rezultati bi već trebali biti vidljivi kroz mjesec dana

 

“Kad god se vidim na ekranu smeta mi moj podbradak koji imam od 17. godine. Pokušavao sam ga se riješiti na razne načine, ali niti skidanjem kilograma nije nestajao”, iskren je Tarik Filipović (49), koji se prije dva dana podvrgnuo CoolSculptingu, odnosno smrzavanju sala na podbratku.


 
Tretman CoolSculptingom je nehirurški bezbolni postupak hlađenja i ‘ubijanja’ masnih stanica. Ovaj postupak daje dugoročne rezultate jer salo nije otporno na hladnoću te kad ga se smrzne tijelo izbacuje mrtve stanice u roku od dva do šest mjeseci.

 

“Nisam baš pristalica estetskih operacija, ali nisam ni protivnik. Smatram da svako ima pravo riješiti estetski problem koji ga muči. No, CoolSculpting nije operacija nego tretman. Trajao je 45 minuta i iste sam večeri normalno odigrao predstavu”, ispričao je za Jutarnji.hr glumac i voditelj kviza ‘Tko želi biti milijunaš?’.


 
Na tretirano područje prvo mu je nanesen gel koji služi kao zaštita između tijela i uređaja koji pomoću aplikatora hladi masne stanice. Na početku tretmana osjetio je blago štipanje te naravno osjećaj hlađenja, ali je to prošlo kroz par minuta.

 

Prvi rezultati bi već trebali biti vidljivi kroz mjesec dana.

 

“Vidio sam kako si je Ella Dvornik sredila trbuh nakon porođaja istom metodom i to je bilo fascinantno pa sam pomislio ‘Zašto ne bih i ja?’, a i dr. Nikola Milojević, koji mi je tretman napravio mi je prijatelj i vjerujem mu”, rekao nam je Tarik i odgovorio mnogima koji se čude zašto se odlučio na tretman:

 

“To je kao da pitaš čovjeka zašto si stavlja ljuskice na zube da bi imao ljepši osmijeh”.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI